Fókusz

Óriási bulit vártak, de csalódnia kellett Rihanna rajongóinak

Hubai AntalHubai Antal

2016. augusztus 12. 18:55

Egy szava sem lehet senkinek, hiszen Rihanna pontosan leírta már a turnéjának nevében is. Anti World Tour – azaz ne várjatok ettől semmi jót. A barbadosi énekesnő tartotta is magát tegnap este az előre bejelentetthez. Bár a szervezők elhozták a Sziget történetének egyik legnagyobb fellépőjét és mindent megtettek a kényelméért is, ő késett, alig énekelt, playbackelt és borzasztóan unalmas volt.

Pedig nem kis összeget, a Figyelő szerint 1 millió dollárt, azaz 285 millió forintot kért a fellépésért, ráadásul szokatlan módon nem három részletben kérték a pénzt. Őszies időjárás fogadta a 0. napon már reggel 9 óta várakozó Rihanna rajongókat a nagyszínpadnál. Sokan bevállalták, hogy fél napot is várakoznak a kordonnál, csakhogy este az első sorból tombolhassanak az énekesnőnek.

A szigeten mindennap este hét órakor a béke jegyében közös programja várják a fesztivállakókat. A 0. napon több ezer tapsrudat osztottak szét, amelyeket egyszerre szólaltattak meg.  Kora este egyre több híresség jelent meg a Sziget VIP-jében. Lagzi Lajcsi lányával és fiával nézett ki a fesztiválra.

Zimány Linda párjával, Kedves Ferenccel érkezett, akikről korábban az a pletyka terjedt el, hogy szakítottak.

 

 

Ők ezt most cáfolják, Linda ráadásul olyan jókedvű volt, hogy másfél órán keresztül még a haját is befonatta rózsaszín műhajjal. Rihanna fél órás késés után végül 20 percig lassú számokkal kezdte a fellépését. Aztán jöttek a legismertebb slágerek, illetve egészen pontos fél perces részlet belőlük- szinte egyiket sem énekelte végig.

A telejs adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#rihanna#koncert#sziget#csalódás#zimány linda#rtl#dobó ági#lagzi lajcsi

Címlapról ajánljuk