Fókusz

Gáspár Győzőből fitneszmodell lett!

Fodor BiankaFodor Bianka

2016. május 2. 17:25

Győzike talán még sosem volt ennyire izgatott színpadra lépés előtt. Vasárnap – több hónapnyi felkészülés után – egy fitneszversenyen mérettette meg magát.

De még mielőtt Győző a zsűri elé lépne, nézzünk körbe Magyarország egyik legnagyobb sporteseményén, ahol a fitnesz szerelmesei rengeteg mozgásforma közül választhatnak. Idén immár 10. alkalommal jár több száz láb egyszerre ritmusra, olvadnak a kilók a levegőben, és a nehéz súlyok inkább a kézben, mint a testen vannak. Ám talán a versenyek viszik a prímet, amire amatőr és profi testépítők egyaránt nagy erőkkel készülnek. Egy kis tálka zöldsaláta öntet nélkül. A legtöbb versenyző már csak ennyit eszik a véghajrában. Itt mindennek tökéletesnek kell lennie, van, aki még a tetkóját is eltünteti.

Győzőt még a szép lányok látványa sem nyugtatja meg, de a színpadon az összes félelme szertefoszlik. Ő a fittman kategória egyetlen versenyzője, és már rohan is tovább, hiszen a következő körben már öltönyben kell megmutatnia magát.  Folyadékpótlás citrommal. gyors öltözködés, majd egy kis barnítás és frizuraigazítás után irány a színpad! Korábban még ő sem gondolta volna, hogy életmódot vált, és több időt tölt majd a teremben, mint otthon. Ledobott 68 kilót, majd tervbe vette, hogy izmot pakol magára. Ekkor fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy versenyen is induljon. Sokan kritizálták emiatt, de ez őt egy cseppet sem érdekelte, sőt, inkább még motiváltabb lett.

Nemcsak Győzike, hanem az összes versenyző kellő motivációt adhat azoknak, akik szeretnék magukat bombaformába hozni. Hamarosan itt a bikiniszezon, és kitartással már néhány hónap alatt is csodákra képes a test…

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

#Fókusz#győzike#fitnesz#fitneszverseny#fitneszmodell#testépítő#rtl#gáspár győző

Címlapról ajánljuk