Fókusz

60 kilótól szabadult meg 2 év alatt

Kilyén TamásKilyén Tamás

2016. március 2. 18:05

Gusztáv története talán sokaknak adhat lendületet, hogy életmódot, életformát váltsanak. És egyben bizonyíték is arra, hogy tényleg minden fejben dől el.
 



2 év és 60 kilogramm a különbség a két a fénykép között. Őrfalvy Gusztáv 180 fokot fordított az életén és kemény munkával egy magába zárkózott túlsúlyos fiúból fitnesz modell alkatra gyúrta ki magát. Ma már ritkán telik el nap anélkül, hogy Guszti ne izzadna keményen az edzőteremben. Ez azonban nem mindig volt így. Az egykori ifjúsági válogatott focikapusnak egy sérülés miatt 13 évesen véget ért a pályafutása és az orvosok azt mondták neki, örüljön, hogy egyáltalán lábra tud állni. Ez odáig vezetett, hogy néhány év alatt 155 kilósra hízott.



Első alkalommal a konditeremben már néhány perc mozgás után rohant volna haza, azonban szerencséjére Schönekker László személyi edző észrevette őt és néhány perces beszélgetés után meggyőzte, hogy együtt változtatni tudnának a helyzeten. Edző és tanítványa szerint is teljes életmódváltás szükséges egy ekkora eredményhez. Guszti 2 év alatt nem csak 60 kilótól szabadult meg, de egy magabiztos, céltudatos emberré vált, aki már készül élete első fitnesz versenyére.

A Fókusz teljes adását visszanézheti az RTL Moston!

 
#Fókusz#fitnesz#Életmód#kockahas#pocak#kondi#gyúrás#lefogyott

Címlapról ajánljuk