Fókusz

12 év után valaki elhagyja a Mátyás király teret

Fehér IstvánFehér István

2015. december 23. 17:00

A karácsonyra készülnek a Barátok közt szereplői is! Az ünnepi készülődésben Kiss Ramóna most először mesél életének egyik nagy változásáról. Közben a sorozatban egy régóta várt esküvőt láthatnak a nézők, amelynek forgatásán a Fókusz is ott volt.

A sorozat és egyben Balog Nóra életében ez a negyedik esküvő, a kuriózuma pedig az, hogy kivételesen nem Berényi Mikihez megyek férjhez, hanem Schneider Róberthez. Mérai Katalinéknál a hal és a káposzta a karácsonyi menü fő eleme, de a színésznő kitűnően főz, ezért szereti újragondolni ezeket a klasszikus ételeket. Bálint fiának is igyekszik azokat a családi hagyományokat átadni, amire a szülei tanították. Családi hagyomány náluk a karácsonyi díszek gyűjtése is. Kati fia születésének évében párjával vettek egy gyökeres fenyőt, hogy legyen egy olyan fájuk, ami egy idős Bálinttal.



Solti Ádámék idén is műfenyőt vettek, amelynek feldíszítése az elfoglalt színész menyasszonyára hárul, nekik ez a második karácsonyunk együtt.



Kiss Ramóna idén is a szüleinél, Veszprém mellett, Sólyban tölti az ünnepeket. Az ajándékvásárlást idén jó előre elintézte, így most sokkal nyugodtabban készülhet a karácsonyra. Az ünnepek alatt nem játszik majd, így végre rengeteg időt lesz a családjával. Igazán tartalmas évet tudhat maga mögött, több színházi szereppel is megtalálták. Rami elhagyja egy időre a Barátok Köztöt és a csapatot. De tényleg csak pár hónapra, és Zsófi még látható lesz majd a képernyőn a továbbiakban, de most úgy döntött, hogy a színházra és kicsit magára koncentrál. 12 éve a sorozat egyik meghatározó szereplője, most saját kérésére szeretne kicsit feltöltődni, de a nézőknek csak tavasszal kell majd nélkülözniük két hónapra a történetből.



A történetben Nóra nagy reményekkel készül az új házasságra, úgy érzi, végre megtalálta az igazit, akivel boldog lehet és talán végre el tud szakadni Berényi Miklóstól, akihez háromszor is feleségül ment. De, hogy a boldogító igen, valóban boldogító lesz-e, az a ma esti adásból kiderül.

#Fókusz#lékai-kiss ramóna#varga izabella#solti ádám#karácsony#ünnepek#meglepetés#rtl

Címlapról ajánljuk