11:59
FókuszFókusz
Ifjú Gordon Ramsay-k mérték össze főzőtudományukat
2015. március 31. 18:00
Íme egy konyha ahol azon se csodálkozunk, ha földbe vagy kőbe kell harapnunk. És szemtanúi vagyunk annak is, ahogy a legfurcsább módon kap szurit egy csirke. Hollósi Szandra riportja.
Ínycsiklandozó fogások, gusztusos és szemkápráztató ételek, melyekbe azonnal belekóstolna az ember. Világszerte egyre több, feltörekvő szakács méri össze a tudását főzőműsorokban vagy különféle versenyeken, az internetet pedig elárasztják a gasztrobloggerek. Mintha manapság már mindenki profi séf akarna lenni. Pedig ez egyáltalán nem olyan egyszerű.
Kis Jamie Oliverek és ifjú Gordon Ramsay-k csaptak össze egymással Budapesten a Gundel Károly Szakképző Iskola nemzetközi gasztronómiai versenyén. A cukrászkodás már hajnalban elkezdődött atmo cukrászkodásból,kora reggel pedig kilenc csapat sürög-forog a konyhában. Franciaországból, Németországból és Ausztriából is érkeztek versenyzők.
Kis Jamie Oliverek és ifjú Gordon Ramsay-k csaptak össze egymással Budapesten a Gundel Károly Szakképző Iskola nemzetközi gasztronómiai versenyén. A cukrászkodás már hajnalban elkezdődött atmo cukrászkodásból,kora reggel pedig kilenc csapat sürög-forog a konyhában. Franciaországból, Németországból és Ausztriából is érkeztek versenyzők.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem