Farm

A vidéki élet gyönyörei: a 10 legmenőbb videó mezőgazdasági munkagépekkel

rtl.hurtl.hu

2016. február 24. 11:32

... amelyeket a Farm-lakóknak nélkülözniük kell majd. Viszont ha megnézi ezt a tíz videót, garantáltan megjön a kedve ahhoz, hogy VV Zsuzsához hasonlóan megszerezze a traktoros jogsit és leköltözzön tanyára!

Az emberiség valószínűleg sosem lesz képes közös nevezőre jutni abban a kérdésben, hogy falun vagy a nagyvárosban jobb-e élni. Mindenesetre komoly érv lehet a vidék mellett, hogy aki ott lakik, akár minden nap ilyen király gépekben ülve lehet az utak császára.

Ha mégsem akar elszakadni a várostól, de vonzza a szívós vidéki élet romantikája, kövesse a hamarosan startoló Farm játékosainak életét!

Addig is íme tíz tökéletes videó a traktorban és géptársaiban rejlő végtelen lehetőségekről!
 

10. Fanyűvés IFÁ-val

 

Miért vágnánk fejszével fát, ha egy teherautóval tövestől ránthatjuk ki a földből? A videó készítője is így gondolkodott valószínűleg, a kék IFA pedig némi tipródás után ugyan, de gond nélkül szabadítja meg az anyaföldet a fától.


9. Ipari mennyiségű szalmabálát egy minitraktorral

 

- Hé, haver, lenne harminc bála szalma, haza kéne hozni...
- Semmi gond, már intézem is!

Egy ici-pici bolgár traktorral!
 

8. Traktorral húzatni dolgokat A-pontból B-be

 

A traktoros vontatás annyira népszerű tevékenység, hogy még külön versenyt is rendeznek azok számára, akik ennek a szenvedélynek hódolnak.


7. Hegyi faszállítás epikus zenére, kicsit küzdelmesen

 

A videó készítője egyik ismerősének küldte a hegyi tüzifahordást megörökítő felvételeket. Az MTZ 82-es traktor a több mázsányi fa és a térdig érő dagonya ellenére szó szerint hősiesen állta a sarat. Mintha csak az emberi élet végtelen küzdelmeinek csodás allegóriáját látnánk! Nem is volt kérdés, hogy felkerül-e listánkra.
 

6. Kistraktoros szerencsétlenség

 

Mi lehet menőbb annál, mint a saját házibuherált rotációs kapáddal menni egy laza kört a hátsó kertedben? A világalázó menetnek egyedül a kb. bokányi mélységű gödör tud megálljt parancsolni.
 

5. Traktoros kötélhúzóverseny lakodalmas díszben

 

Traktorral nem csak más tereptárgyakat, hanem egymást is lehet húzni. A nyers erő brutális egymásnak feszülésének lehetünk szemtanúi a fenti videón, ahol egy MTZ 82 és egy MTZ 50-es traktor próbálja elpusztítani egymást lineáris kötélpályán. Így aztán könnyű fizikai erőszak nélkül rendezni a konfliktust, elég hozzá, ha az ember tud szerezni egy fellobogózott és lufikkal gazdagon díszített traktort.
 

4. Gyorsulási verseny rotációs kapával

 

Mezőgazdasági kisgépeket még sosem láthattunk ennyire epikus küzdelemben. Ki gondolta, hogy ennyire simán lehet venni a hajtűkanyarokat ROTÁCIÓS KAPÁVAL!
 

3. Antigravitációs vagonpakolás

 

Puszta kézzel és lapáttal kipakolni egy vasúti kocsit?
Ne már, ez a kispályásoknak való! Az igazán kemény arcok több tonnás géppel másznak fel a vagonra és úgy dacolnak a gravitációval! A biztos kezű gépvezetőnek nem csak méteres magasságba, hanem a dobogónk legalsó fokára is sikerült felkapaszkodnia.
 

2. Szinkron-traktorbalett

 

Nyugodtan hihet a szemének, a tengerentúlon a művészi gonddal megkoreografált traktortánc létező műfaj! A kistraktorok olyan kecses táncot lejtettek a videón látható agrárexpón, hogy csont nélkül kiérdemelték listánk második helyét.
 

1. Markológépes aquapark

 
 
A videó címe ellenére ez az extrém strandolás bizony Magyarországon történt, ha picit fülel, 0:26-nál hallhatja, ahogy valaki azt mondja, "Ezt még nézni is rossz!". Pedig annyira jó, hogy ki is érdemelte listánk aranyérmét.
Nincs kedve hagyományos aquaparkra költeni, mégis vágyik a víz hűsítő érintésére és egy kis mókára?
Ha van markológépes ismerőse, nincs más dolga, mint keresni egy vizes medencét, aztán mehet is a buli!
#Farm#traktor#mezőgazdaság#vidék#menő#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk