Farm

A Farm háziasszonya idén max fordulatszámon pörög

rtl.hurtl.hu

2016. február 19. 10:06

Nádai Anikó láthatóan révbe ért 2016-ban: imádja cuki kisfiát, rövidesen pedig műsorvezetőként is ismét bizonyíthat. Még csak két hónap telt el az évből, Anikó élete azonban a hideg ellenére jobban pezseg, mint valaha. Most megpróbáltuk összeszedni, eddig mi minden történt vele idén.

2015 meglehetősen eseménydús év volt Anikó életében, hiszen augusztusban megszületett kisfia, Patrik. Újdonsült anyukaként is remekül érezte magát a bőrében, erről tanúskodik a végtelen mennyiségű cukiság, amivel elárasztotta az Instagramját:
 
 

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on


 

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on

 
 

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on


Soha nem titkolta, hogy párjával együtt teljesen oda van legújabb szerelméért, aki nem más, mint a kis Patrik. Nemrég a Story Extra kamerái előtt mesélt arról, hogyan forgatta fel életét az első gyermeke érkezése.

Ahogy mondta, a legjobb tudása szerint igyekszik megfelelni az anyaszerepnek, azonban azt is rendkívül fontosnak tartja, hogy megőrizze a nőiességét.

Párjával próbálnak minől többet foglalkozni egymással, hogy néha átkapcsolhassanak az anya és apa üzemmódból. A Valentin-napi romantikázásból azért a család legkisebb tagjai sem maradhatott ki:
 
 

A photo posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on


A gondos anyuka azonban nem csak a gyengéd babusgatásban van otthon, ha kell, kemény terepen is tövig nyomja a gázt. A 4ütem adásában azt is megmutatta, milyen egy menet Nádai Anikóval.



Mióta feltűnt a Való Világ 4. szériájában, azóta érdekli a képernyő és persze ami mögötte van: a VV után sokáig az Éjjel-nappal Budapestben szerepelt, de a színészkedés mellett mindigis vonzotta a műsorvezetéssel járó kihívás. Utóbbiba már belekóstolhatott a VV háttérműsorában, amikor ráadásul élőben kellett helyt állnia.

Nemsoká ismét vadiúj terepen bizonyíthat, tavasztól hetente többször is találkozhatnak vele a Farm adásaiban Fördős Zé oldalán:
 
 

A video posted by Nádai Anikó (@nadai_aniko) on


Saját bevallása szerint dédelgetett álma volt, hogy ilyen műsort vezethessen, de sosem hitte volna, hogy egyszer valóban felnő a feladathoz
. Most azonban végre eljött az ő ideje.

, ennek érdekében Patrik is elkíséri majd a forgatásokra.

A tanyasi élet és megfeszített munka mellett szerencsére azért kijut majd az ilyen gügyögésekből is:
 
 

Imádja ha leszidom a kutyát

#Farm#nádai anikó#4ütem#story extra#vv4#fördős zé#rtl#RTL Klub#celeb#2016

Címlapról ajánljuk