Életmód

Érettségi: íme Jocó bácsi tuti módszere, hogy felkészülj a vizsgákra

rtl.hurtl.hu

2024. március 22. 4:15

Újra itt a tavasz, vagyis az az időszak, amikor a végzős diákoknak már nem érdemes tovább halogatniuk, hogy megkezdjék a felkészülést az érettségire. De miért van az, hogy már az általános iskolában rettegnek a gyerekek az érettségitől, és sokunknak még évtizedekkel később is rémálmaink vannak tőle? A rendszerbe van kódolva a folyamatos fenyegetés? 2018-ban Jocó bácsi, azaz Balatoni József megosztotta a saját biztos módszerét arról, hogyan lehet a lehető leghatékonyabban felkészülni a vizsgákra. Nem kell izgulni, még nem késő elkezdni.

Hogy pontosan miket tanácsolt az érettségi készülő diákoknak Jocó bácsi, az kiderül az alábbi videóból (a türelmetlenek rögtön 2.37-hez tekerhetnek, akkor kezdi Balatoni József ismertetni a módszerét):


Jocó bácsi bár ma már nem oktat. A státusztörvény volt az utolsó csepp, 10 év után felmondott és elhagyta a tanári pályát. A történelemtanár korábban azt mondta az RTL-nek, nehéz szívvel hozta meg a döntést, hónapokig őrlődött előtte.

Mikor lesznek a 2024-es érettségik? Itt a teljes vizsganaptár

 

#Életmód#ezen a napon#érettségi#érettségi felkészülés#érettségi 2024#jocó bácsi#balatoni józsef#május#oktatás#Videó#Reggeli#tanulás

Címlapról ajánljuk