Életmód

Először nyerte egy balatoni szálloda AZ ÉV HOTELE díjat (x)

rtl.hurtl.hu

2024. január 29. 11:44

A népszerű televíziós szállodaverseny, AZ ÉV HOTELE 2023-as, sorrendben hatodik évadja a múlt vasárnap képernyőre kerülő adással a végéhez ért. A műsorban a produkció háziasszonya Garay Annamária a budapesti Hotel Prestige-ben hirdette ki az idei közönségszavazás várva várt végeredményét.

AZ ÉV HOTELE legutóbbi, 28 különböző szálláshelyet bemutató évadjában összesen több mint 105.000 szavazatot adtak le a nézők a számukra legjobban tetsző szálláshelyekre. Az öt nagy turisztikai régióból a hónap végi szavazások alapján az első és második helyezettek kerülhettek a döntőbe. A legjobbakra aztán januárban két héten keresztül szavazhattak a nézők, így kizárólag ők döntöttek arról, hogy AZ ÉV HOTELE megtisztelő cím és az azzal járó fantasztikus díj – a verseny történetében először a balatoni régióba kerüljön.

Újonc szálloda végzett az első helyen

A döntőben leadott szavazatok 20,2%-ának megszerzésével végül egy keszthelyi szálloda került az első helyre. A Sirius Hotel****superior győzelme azért is különösen kiemelkedő eredmény, mivel a szálloda 2023 tavaszán került átadásra, így tavaly fogadott először vendégeket. A műsorban látottak azonban meggyőzték a nézőket, mivel ez a Balaton-parti hotel kapta a legtöbb szavazatot. A különlegesen szép díjat a szálloda tősgyökeres balatoni igazgatója, Bihari Dávid vette át Garay Annamáriától.

Először nyerte egy balatoni szálloda AZ ÉV HOTELE díjat (x)
Bihari Dávid szállodaigazgató, Sirius Hotel****superior ---

Bővebb információ a szállodáról: https://siriushotel.hu/  

Egy hajdúszoboszlói hotel lett a második helyezett

Míg az első helyen egy nemrég átadott szálloda végzett, az ezüstérmet egy olyan hotel kaphatta meg, mely már 2008-as átadása óta ismert és kedvelt az utazók körében. A hajdúszoboszlói négycsillagos szálláshely kevesebb, mint fél százalékkal kapott kevesebb szavazatot, mint az első helyen végzett hotel. A voksok 19,9%-ának megszerzésével a második helyre a Hotel Aurum**** került. Az ezt elismerő oklevelet a szálloda igazgatója, Márkus Sándor vette át az műsorban.

Először nyerte egy balatoni szálloda AZ ÉV HOTELE díjat (x)
Márkus Sándor szállodaigazgató, Hotel Aurum****, Hajdúszoboszló 


Bővebb információ a szállodáról: https://hotelaurum.hu/

Egy másik új balatoni hotel is bekerült a legjobbak közé

A győztes keszthelyi hotel mellett egy balatonfüredi szálloda is kiemelkedő eredményt ért el. Ez a hotel szintén 2023-ban lett átadva és máris a harmadik helyezést érte el a döntős szavazás alapján. A Balaton első ötcsillagos superior besorolású szállodája, a Hotel Vinifera Wine & Spa a döntőben leadott voksok 17,4%-át szerezte meg. A műsorban Hajdu Miklós, a szállodát üzemeltető Continental Group értékesítési-, marketing- és PR igazgatója mondott köszönetet a nézők és eddigi vendégeik támogatásáért.

Először nyerte egy balatoni szálloda AZ ÉV HOTELE díjat (x)
Hajdu Miklós értékesítési-, marketing- és PR-igazgató, Continental Group ---

Bővebb információ a szállodáról: https://vinifera.hu/

Ha lemaradt volna AZ ÉV HOTELE eredményhirdetéséről, akkor azt bármikor, akár most is visszanézheti az RTL+-on.

AZ ÉV HOTELE háziasszonya az adás végén azt is bejelentette, hogy a szállodaverseny és a hozzá kapcsolódó televízióműsor 2024-ben is elindul.

Idén újabb szállodákat ismerhetnek majd meg a nézők, melyeket ismert emberek fognak tesztelni.

Először nyerte egy balatoni szálloda AZ ÉV HOTELE díjat (x)

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízióműsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.


Kiemelt kép: (balról-jobbra) Serfőző Zsolt, AZ ÉV HOTELE producere, tulajdonos, Interakció Produkció Kft.; Márkus Sándor szállodaigazgató, Hotel Aurum****; Bihari Dávid szállodaigazgató, Sirius Hotel****; Garay Annamária AZ ÉV HOTELE háziasszonya; Hajdu Miklós értékesítési-, marketing- és PR-igazgató, Continental Group---

#Életmód#Az Év Hotele#utazás#szálloda#hotel#verseny#szavazás#győzelem#garay annamária

Címlapról ajánljuk