Életmód

Azt hiszik, egy gyerekkel jár, mert felesége 12 évesnek látszik

rtl.hurtl.hu

2023. november 13. 7:23

A 22 éves, kétgyerekes brit anyuka gyerekkori rákbetegsége miatt megállt a fejlődésben, úgy néz ki, mint egy kiskamasz. Férje volt, hogy az utcára sem mert kimenni, a beszólások miatt. 

Lyndsey Ashton 22 éves, de úgy néz ki, mintha megfeljebb 12 éves lenne. A brit nő kisgyerek volt, amikor egy ritka rákbetegséggel diagnosztizálták, ami miatt megállt a fejlődésben: alig másfél méter magas, kinézete és hangja is olyan, mintha csak egy kiskamasz lenne, és csak a gyerekosztályon tud magának ruhákat vásárolni.

Amikor először láttam, őszintén azt hittem, hogy 12-13 éves

mondta el férje, a 27 éves Jonathan Ashton. A pár hat éve találkozott, amikor a férfi 21, Lyndsey pedig 16 éves volt. A párnak 2021-ben született meg az első gyereke, és után még egy.


A TikTok-on és Instagramon aktív anyuka elmondta, hogy rendszeresen kapnak gyűlölködő kommenteket a megosztott videókra és fényképekre, amin azzal vádolják, hogy gyerekanya, a férje pedig egy perverz.

De kaptak gonoszkodó megjegyzéseket az utcán is -  olyanokat, hogy „az a gyerek terhes”, illetve „miért mész kézen fogva egy gyerekkel, te nyomoronc” - ami annyira megviselte Jont, hogy volt idő, amikor nem mert kimenni az utcára.


Lyndsey a The Sun című lapnak korábban elmondta, hogy gyakran előfordul, hogy a babysitternek nézik, amikor családjával sétál az utcán. Amikor édesanyjával gyerekruhákat vásároltak egy boltban, hallották, hogy az eladók kamasz anyukának nevezték. „Az anyukám jól leteremtette őket, ami után bocsánatot kértek” – mondta a Lyndsey.

A nő hozzátette, hogy sajnálja azokat, akik támadják, hozzátéve, hogy „ha az ő lányuk ment volna azon keresztül, amin én, akkor másként látnák a világot.


Nyitókép: Lyndsey Ashton / Instagram

#Életmód#feleség#anya#kamasz#gyerek#rák#betegség

Címlapról ajánljuk