Életmód

Száz napig csak mekis kajákat evett, 26 kilót fogyott

rtl.hurtl.hu

2023. június 2. 13:06

Az 57 éves amerikai férfi száz napon át semmi mást nem evett, csak a McDonald's gyorskajáit. Meglepő változáson esett át a teste. 

A gyorséttermi ételeket az elhízással hozzák összefüggésbe, ezt azonban megkérdőjelezte egy 57 éves amerikai férfi, aki száz napon át semmi mást nem evett, csak a McDonald’s amerikai gyorsétteremlánc ételeit. A Tennessee államban élő férfi ugyanis nem csak, hogy nem hízott el, hanem még fogyott is a kísérlete alatt, aminek alakulását a TikTok-oldalán közvetítette. 

Kevin Maginnis a Fox News amerikai hírtelevíziónak elmondta, hogy a kihívás elején majdnem 108 kilogramm volt a súlya, és a hamar csökkenni kezdett. A Today Show című műsorban közölte, hogy alig harminc nap alatt több mint 13 kilót fogyott, a 43. napnál pedig már 15 kilónál járt. Száz nap után végül 26 kiló mínuszt mutatott a mérleg.


Maginnis állítja, hogy a száz nap alatt háromszor (reggel, délben, és este) evett a gyorsétteremben, és nem volt semmilyen étel tiltólistán, csak az üdítőket cserélte ásványvízre.

Egy trükkje azért volt: minden adagnak csak a felét ette meg.

Szerinte a fogyás titka a visszafogottság, egyszerűen csak kevesebbet kell enni. A férfi a Todaynek nyilatkozva elismerte, hogy vannak egészségesebb ételek, amik például jobban serkentik az agyműködést.

A Fox Newsnak és a Todaynek nyilatkozó étkezési tanácsadók azonban arra figyelmeztettek, hogy a kalória csökkentése lehet, hogy segít a fogyásban, de egészségtelen, hiszen több fontos tápanyag hiányzik a mekis étrendből, és ez végül csak növelni fogja az éhséget. Így könnyen visszahízhatók a leadott kilók. 

Nyitókép: TikTok/bigmaccoaching

#Életmód#meki#macdonald's#elhízás#fogyás#gyorsétterem

Címlapról ajánljuk