Életmód

Dadus vagyok, és ezzel a két egyszerű lépéssel elérem, hogy a gyerekek minden éjjel 12 órát aludjanak

rtl.hurtl.hu

2023. május 1. 14:43

Csupán két dolgot kell betartani ahhoz, hogy a gyerek – és a szülő – végigaludja az éjszakát, állítja Sophie Middleton.

Egy 12 órás alvás bárki esetében megsüvegelendő teljesítmény, a kisgyerekek számára meg egyenesen ajánlott, de ritka, hogy a gyerekek ne ébredjenek fel közben. Ráadásul minden kisgyerekes szülőnél neuralgikus pont, hogy mennyit fognak tudni pihenni.

A Daily Mail egy komoly hírnévnek örvendő hivatásos éjszakai dadát kért fel arra, hogy mondja el, mi a titka a gyerekek folyamatos alvásának. Sophie Middleton – aki egyébként 10 éve van a szakmában – a saját gyerekeinél két dologgal elérte, hogy 12 órán át húzzák a lóbőrt (és nem, nem a pálinkás kenyérrel).

Nagyon fontos, hogy legyen egy ritmusa a gyerek életének, a lefekvés mindig pontban 19 órakor legyen, míg az ébresztő reggel 7-kor – mondta. A másik ilyen fontos dolog, hogy a gyerek megfelelő időt töltsön a lefekvéshez készülődéssel, és jól érezze magát az ágyában.

Ez nemcsak az első gyerekénél vált be, hanem a másodiknál is, így a dada nyugodt szívvel ajánlja a módszert mindenkinek.

Az azonban nem derül ki a cikkből, hány évesek a lányai, és mennyi idősek voltak, amikor először sikerült elérni náluk, hogy átaludják az éjszakát.

Nyitókép: Pexels.com/Alicia.

#Életmód#dada#kisgyerek#alvás#tréning

Címlapról ajánljuk