Életmód

Válik Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth

rtl.hurtl.hu

2023. március 24. 20:53

Barátságban és szeretetben búcsúznak egymástól. 

Tizenegy év után válik Reese Witherspoon és férje, Jim Toth – írja a People

A 47 éves színésznő és tehetségkutatóként dolgozó 52 éves, magyar származású férje pénteken, napokkal a vasárnap esedékes 12 éves házassági évfordulójuk előtt jelentették be közös közleményben, hogy elválnak. 

„Személyes híreket kell megosztanunk... Nagy körültekintéssel és megfontoltsággal hoztuk meg a nehéz döntést, hogy elválunk. Nagyon sok csodálatos évet töltöttünk együtt, és mély szeretettel, kedvességgel és kölcsönös tisztelettel haladunk előre mindazzal kapcsolatban, amit együtt alkottunk” – írták. 

Hozzátették, hogy a legnagyobb prioritásuk a fiuk és a családjuk lesz. „Ezek az ügyek sosem könnyűek és rendkívül személyesek. Igazán nagyra értékeljük, ha mindenki tiszteletben tartja a családunk magánéletét ebben az időszakban” – tették hozzá. 

Witherspoon és Toth 2010 decemberében jelentették be eljegyzésüket, majd később, 2011 márciusában egy családi szertartáson házasodtak össze a kaliforniai Ojai-ban. Toth már Amerikában született, de a családjából sokan éltek korábban Magyarországon. Közös fiuk a 10 éves Tennessee James. Witherspoonnak két gyermeke van korábbi férjétől, Ryan Phillippe-től: a 23 éves Ava és a 19 éves Deacon.

Nyitókép: Stefanie Keenan/Getty Images for The Hollywood Reporter

#Életmód#reese witherspoon#Jim Toth#válás#házasság

Címlapról ajánljuk