Életmód

Jordan Petersonnak köszönhetően a fél Twitter a kínai spermafejőgyárakról beszél

rtl.hurtl.hu

2023. március 14. 17:21

Pedig nem is úgy volt. 

Jordan Peterson pszichológus, volt professzor és transzellenes, konzervatív, kultúrharcos önsegítő szerző szombaton megosztott a Twitteren egy felvételt, amelyen az látható, hogy ágyakon fekvő férfiak péniszéből gépek vonják ki a spermát. 

A tweet a @songpinganq nevű felhasználótól származott, aki gyakran posztol videókat az állítólagos kínai megfigyelésekről. A felvételt azzal a szöveggel osztotta meg, hogy „vajon itt mi folyik? Háromgyermekes politika, igaz?”. 

Peterson ezt megosztva „technológiai rémálomról” és „CCP-pokolról” (Chinese Communist Party) írt a Twitteren, azt sugallva, hogy a Kínai Kommunista Párt olyan klinikákat működtet, ahol a férfiakat ejakulációra kényszerítik. 

A tweet és Peterson bejegyzése vírusként terjedt, de az eredeti megosztó néhány óra múlva bocsánatot kért, és közölte, hogy a videót a WeChat-en találták, és azt hitték, egy valódi spermabankról készült a felvétel. 

Csakhogy kiderült, hogy a videórészlet az Egyesült Királyságból származik, ráadásul egy fétispornóból. 


A Vice arról ír, hogy néhány spermabank valóban használ gépeket Kínában, amelyek segítségével kinyerhetik a spermát, bár ezek inkább művaginák vagy motoros maszturbátorok, mint Mátrix-szerű fejőgépek. 

A Redditen természetesen máris megjelent egy arról szóló poszt, hogy „mi a helyzet azzal, hogy Jordan Peterson egy kínai f*szszopógyárról tweetelt?”.

Peterson azóta törölte az idézet-tweetjét, és visszatért a szokásos, nemekkel és szexualitással kapcsolatos transzfób kommentárjaihoz, de a felhasználók továbbra is azon viccelődnek, hogy a pszichológus megosztotta ezt a félretájékoztató információt, így a „kínai f*szszopógyár” kifejezés a hétvégén egy pillanat alatt végigjárta a platformot. 

Mindez azt eredményezte, hogy valószínűleg jó néhányan most először tanulták meg, mi is az a „fejőpornó”. A Vice emlékeztet, hogy a fejés ebben az esetben nem azonos semmilyen erotikus ténykedéssel, arról van szó, hogy szisztematikusan pumpálják ki az ondót egy sor péniszből, „mintha egy csorda tejelő tehenet fejne valaki”. 

Jordan Peterson már lassan egy évtizede fontos katonája a nyugati világ kultúrharcainak: transzellenes, konzervatív nézeteivel vált ismertté. Tavaly Novák Katalin a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével tüntette ki őt, Orbán Viktorral pedig személyesen is egyeztetett. Cikkünk ide kattintva elérhető

Nyitókép: Novák Katalin / Facebook 

#Életmód#jordan peterson#pszichológus#fejőpornó#faszszopógyár#kína

Címlapról ajánljuk