Életmód

A rengeteg telefonnyomkodás miatt kerülhetett kerekesszékbe egy brit OnlyFans-modell

rtl.hurtl.hu

2023. február 24. 19:47

Eltartott egy ideig, amíg rájött, mi lehet a probléma.

Egy brit OnlyFans-modell úgy gondolja, hogy a túl sok telefonhasználat miatt alakult ki olyan súlyos egyensúlyzavara, ami miatt egy időre kerekesszékbe is kényszerült. Erről a Mirror írt.

A 29 éves Fenella Fox akár napi 14 órát is eltöltött OnlyFans-profiljának gondozásával. Ám egy nap fejfájást és nyaki fájdalmat kezdett érezni, majd egyre erősebbek lettek a tünetei. Volt, hogy boltba ment és úgy érezte, mintha napszúrást kapott volna, le kellett ülnie az út szélére. Máskor egy barátjával találkozott, de haza kellett mennie, olyan rosszul lett. Lefeküdt és a telefonját nyomkodta az ágyban.

Nem tudtam, hogy ezzel csak rontok a helyzetemen

– mondta. Azt gondolta, vírusfertőzése lehet, netán a koronavírus okozza a tüneteket. Végül amikor már magáról sem tudott gondoskodni, visszaköltözött a szüleihez. Ekkor már nem tudott felállni sem. Több orvost is felkeresett, de mind tanácstalanok voltak, hogy mi okozhatja a problémát.

Ám amikor az apja talált egy cikket arról, hogy a digitális eszközök túlzott használata is okozhat ilyen tüneteket, meggyőződésévé vált, hogy ez a problémája. Kikapcsolta a telefont és odaadta a szüleinek, hogy ne hagyják neki, hogy használja. Nem sokkal később már újra tudott járni.

Fenella Fox azt mondta, ha huzamosabb ideig használja a telefont, újra előjönnek a tünetek, és három-négy nap kell ahhoz, hogy elmúljanak. A gond csak az, hogy havonta több mint hatmillió forintot keresett az OnlyFans-en, de ehhez folyamatosan kellett posztolnia és másokat követnie.

Ha pénzt akarunk keresni, reggeltől estig használni kell a telefont

– mondta a nő, hozzátéve, hogy ő erre már nem képes: néha megpróbálja, de újra megbetegszik.

Nyitókép: Instagram / Fenella Fox

#Életmód#OnlyFans#telefon#egyensúly#betegség

Címlapról ajánljuk