Életmód

Eltiltották fia iskolájától az Only Fans modell édesanyát

rtl.hurtl.hu

2023. január 27. 12:33

Az anya perre ment, mert szerinte megsértették a jogait ezzel.

A 31 éves Victoria Triece fia iskolájában, az orlandói Sand Lake általános iskolában önkénteskedett, az intézmény azonban eltiltotta őt a további tevékenységtől Only Fans karrierje miatt – írta meg az UNILAD.

Ez hihetetlenül nehéz volt nekem. Úgy érzem, hogy az életem egyetlen örömforrását kivették a kezemből ok nélkül

– mondta Victoria, aki január 24-én indított pert az Orange County Public Schools (OCPS) ellen, azt állítva, hogy a Sand Lake igazgatója megtiltotta neki, hogy gyerekek közelébe menjen az iskola területén. Ezt az utasítást állítólag az OCPS adta ki az iskola vezetőjének, ráadásul Triece magánéletét is megsértették, és internetes szexuális zaklatás áldozatává tették, amikor a beleegyezése nélkül küldték el fotóit a személyzetnek, az alkalmazottaknak és a médiának.

Azért kezdtem el az OnlyFans-t, mert nem akartam 9-től 5-ig dolgozni. Továbbra is a gyerekekkel akartam lenni. Egy őrült szakításon vagyok túl. Szerettem volna továbbra is bejárni velük az iskolába, 24 órában velük lenni, és a lehető legnagyobb mértékben részt venni az életükben anélkül, hogy távol lennék tőlük. Ők jelentik számomra a mindent

– mondta Triece, aki öt évig volt önkéntes az iskolában, és minden évben átment az ellenőrzéseken büntetlen előéletének köszönhetően. Az édesanya bízik benne, hogy a jövőben is folytathatja az önkénteskedést.

Victoria ügyvédjét, Mark NeJame-t ez a helyzet a régi idők skarlát betűjére emlékeztette.

Amit a szabadidejében csinált, az nem illegális

– hangsúlyozta az ügyvéd, Triece szerint ugyanis sohasem tájékoztatták őt arról, hogy mit szabad és nem szabad csinálnia.

Szeretném, ha változás lenne. Nem akarom, hogy bármely szülőnek keresztül kelljen ezen mennie. Ez egyáltalán nem fair

– monda Triece az ügy kapcsán.

Az OCPS nem reagált az UNILAD megkeresésére.

Nyitókép: Instagram @victoriasnooks

#Életmód#only fans#anya#iskola#önkéntes#tiltás#per

Címlapról ajánljuk