Életmód

Durva videót készített a takarító a pizzafüggő szemétgyűjtögető lakásában

rtl.hurtl.hu

2023. január 10. 11:59

Nem laknánk a szomszédjában.

Még a profi takarítót is meglepte az az egyszobás lakás az angliai Southamptonban, amelynek lakója az elmúlt években irdatlan mennyiségű pizzásdobozt és egyéb szemetet halmozott fel. Az esetről a Daily Mail ír.

Joe Cole élete egyik legrosszabb munkájának nevezte a takarítást az ingatlanban, melynek „pizzafüggő” tulajdonosa a koronavírus-járvány miatt nem hagyta el otthonát. A lakásnak szinte minden négyzetcentiméterét elborította a szemét, a zuhanyzóhoz és a mosogatóhoz hozzá sem lehetett férni. A vécépapír-gurigák és a csirkecsontok sem a szemetesben kötöttek ki, hanem a lakásban voltak szétdobálva.


A takarító szerint öt embernek három napjába telt felszámolni a beltéri szeméttelepet. Először a bejárati ajtót sem tudták rendesen kinyitni, úgy kellett benyomni és némi helyet csinálni. A tulajdonos egyedül élt a lakásban, ahol a hálószobában is csak egy kis hely maradt a belmagasság háromnegyedéig felhalmozott pizzásdobozok közt, hogy lefekhessen.

A szakember szerint a lakó tisztában volt azzal, hogy mit tesz, de eljutott egy olyan szintre, amikor már a szégyentől nem tudott mit kezdeni a helyzettel, inkább nem engedett senkit a lakásba. A takarítóknak ugyanakkor hálás volt az elvégzett munkáért.

Cole azt is elmondta, hogy akkor kezdett igazán durva szag terjengeni, amikor eljutottak a szemét alsó, már összetömörödött feléig. A hulladéknak egyébként 95 százalékát újra lehetett hasznosítani.

#Életmód#egyesült királyság#szemét#takarítás#gyűjtögetés

Címlapról ajánljuk