Életmód

Nagy siker volt az RTL adománygyűjtése: 43 millió forint gyűlt össze az Ökumenikus Segélyszervezetnek

rtl.hurtl.hu

2022. december 24. 13:38

A Fókusz nézőinek adományát az RTL további 10 millió forinttal egészíti ki.

Folytatva az eddigi évek hagyományát, immár 11. alkalommal, idén is jótékonysági különkiadással jelentkezett a Fókusz. December 23-án az Ökumenikus Segélyszervezet munkájához gyűjtött adományt a műsor, hogy a következő esztendőben is ételt, otthont és esélyt kaphassanak a rászorulók. A nézők összesen 43 millió forintot gyűjtöttek a Segélyszervezetnek. Ezt az összeget az RTL további 10 millió forinttal egészíti ki, ami így összesen 53 millió forint adományt jelent.

Az RTL 11. alkalommal 2022-ben is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet Adventi Adománygyűjtéséhez és december 23-án adománygyűjtő Fókusz különkiadással jelentkezett. Az adománygyűjtő műsor testközelből mutatta be nem csak az Ökumenikus Segélyszervezet áldozatos munkáját, és azokat a rászorulókat, kilátástalan helyzetben levő családokat és hontalanokat, akiknek az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adnak. A többszörösére megnövekedett energia- és élelmiszerárak most ennek az egész éves segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, hiszen ezeknek a családoknak nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha. Az RTL ehhez szeretett volna hozzájárulni a Fókusz különkiadásával.  

A jótékonysági különkiadás ideje alatt a Fókusz nézői összesen 43 millió forintot adományoztak hívásukkal vagy SMS-ükkel a segélyszervezetnek. Ezt az összeget az RTL további 10 millió forinttal egészíti ki, ezzel is támogatva a Segélyszervezeten keresztül a rászorulókat.

Az elmúlt években az RTL összesen több, mint 600 millió forintot gyűjtött a rászorulóknak.

#Életmód#rtl#adomány#ökumenikus segélyszervezet

Címlapról ajánljuk