Életmód

Lakatos Márk: Mi a csöves bánatot kellene megtanítanunk a döglődő Nyugatnak?

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 14:51

A stylist megint kiakadt az elszálló árak miatt. 

Lakatos Márk korábban a TikTok-on reagált a rezsicsökkentés-csökkentés hírére, most pedig az elszálló árak ihlették meg. A követőitől kért egy kis segítséget:

Csillagok! Oldjatok meg velem egy matekpéldát: ha Ausztriában 17 000 forintnak megfelelő kaját vásárolok, és 1,1 millát keresek, miközben a csodás kishazánkban ugyanezért a melóért 300 ezret kapok, viszont ugyanazt a kaját 32 000-ért tudom megvenni, akkor mi a csöves bánatot kellene megtanítanunk a döglődő Nyugatnak, aki lábon lőtte magát? Ti értitek?

– tette fel a kérdést. 

Lakatos Márk néhány nappal ezelőtt az autópályadíjak emelésével kapcsolatban fejezte ki véleményét a maga módján. Mint ismert, jövőre több mint 70 százalékkal kerül többe a havi, és majdnem 44 százalékkal a 10 napos autópálya-matrica. Lakatos Márk a díjemelés apropóján ezért személyesíthette meg Mészáros Lőrincet, amint feleségének, Várkonyi Andreának azt mondja:

Andi, Andi, nézd ezt a sok szép autópályát, ez mind a miénk lett 2057-ig, mit szólsz? Figyelj csak Andi, megemelem az autópálya-matricákat, 70 százalék, jó lesz Andi? Veszünk belőle neked szép új órát meg hajót. Andi, ne jógázz, gyere, nézd, ez mind a miénk és csak a saját erőnkből, Andi!

Nyitókép: Lakatos Márk / Instagram

#Életmód#nyugat#lakatos márk#infláció

Címlapról ajánljuk