Bulvár

Lakatos Márk Mészáros Lőrincként: Figyelj, Andi, megemelem az autópálya-matricákat, veszünk belőle neked szép új órát meg hajót

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 23. 10:30

A stylist a maga módján kommentálta, hogy jövőre jelentősen megnő a koncesszióba adott autópályák használati díja.

Lakatos Márk stylist ezúttal az autópályadíjak emelésével kapcsolatban fejezte ki véleményét a maga módján. Jövőre több mint 70 százalékkal kerül többe a havi, és majdnem 44 százalékkal a 10 napos autópálya-matrica. Az RTL Híradó riportját itt nézheti meg:


Ahogyan korábban beszámoltunk róla, két név került elő a magyar sajtóban azzal kapcsolatban, hogy kik tartoznak az autópálya-koncessziót elnyerő magántőkealap tulajdonosai közé. Az RTL Híradónak adott interjúban Szimicsku László, a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kommunikációs igazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: „ezeket nem tudom megcáfolni”. Konkrét neveket ugyan nem említett, de a korábbi híradásokban a 35 évre szóló szerződést elnyerő magántőkealap végső tulajdonosai között Mészáros Lőrincet és Szijj Lászlót említették.

Lakatos Márk a díjemelés apropóján ezért személyesíthette meg Mészáros Lőrincet, amint feleségének, Várkonyi Andreának azt mondja:

Andi, Andi, nézd ezt a sok szép autópályát, ez mind a miénk lett 2057-ig, mit szólsz? Figyelj csak Andi, megemelem az autópálya-matricákat, 70 százalék, jó lesz Andi? Veszünk belőle neked szép új órát meg hajót. Andi, ne jógázz, gyere, nézd, ez mind a miénk és csak a saját erőnkből, Andi!

#Bulvár#mészáros lőrinc#várkonyi andrea#autópálya

Címlapról ajánljuk