Életmód

Pikáns fotókat készített a férjének, de a váláskor a bíró a férfinek ítélte őket

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 22:19

Az amerikai nő nagyon fel van háborodva a végzés miatt. 

Egy Utah államban élő nő számára azt írta elő a bíróság, hogy a válóper részeként adja át a volt férjének azt a pikáns, meztelen fotókat tartalmazó budoáralbumot, amit korábban neki készíttetett, hogy a férfi az „emlékezet kedvéért” megtarthassa a képekhez tartozó, szeretetteljes üzeneteket – írja a New York Post

Lindsay Marsh a KSL Newsnak nyilatkozott az esetről, és úgy véli, hogy a bíró arra kényszerítette, hogy „pornót terjesszen”. 

Bár a bíró végül megengedte neki, hogy a pikáns fotókat megszerkesszék – olyan módon, hogy azok eltakarják az erotikus részeket – a végzés miatt rendkívül fel van háborodva. 

„Ez sértő, hihetetlenül kínos és megalázó” – mondta a Salt Lake Tribune-nak is a végzésről. A nő szerint már az is sértő, hogy át kell adnia az üzeneteket, mivel azok érzéki és szeretetteljes dolgok. „A férjemnek írtam őket, akit szerettem. Ő most már a volt férjem” – mondta. 

A nő állítása szerint azért mesélte el a történetét, hogy más ne kerüljön ilyen helyzetbe. Marsh elmondta, hogy a válás során a „budoáralbum” volt az egyetlen dolog, amiért exe, Chris Marsh harcolt. A válást júliusban véglegesítették. 

A bíró azért ítélte a férfinak az albumot, hogy a „szavak az emlékezet kedvéért megmaradjanak”. Ugyanakkor az ítéletben azt is megengedte, hogy a fotókat átadják az eredeti fotósnak, hogy ő minden szükséges módosítást elvégezhessen, tehát kivegyék a ruha nélkül készült képeket, vagy valamilyen módon eltakarják azokat. A fotós azonban kezdetben elutasította a szerkesztést, arra hivatkozva, hogy az „ügyfelei rábízzák a képeket, a magánéletüket, és ő ezt komolyan veszi”. 

Ezért egy augusztus 26-i ítéletben a bíró arra utasította a nőt, hogy adja át a képeket egy másik fotósnak, hogy szerkessze meg őket. Marsh ekkor annyira bepánikolt, hogy felhívta a bírói hivatalt, hogy ellenőrizze, nem tévedésről van-e szó. 

„Tisztázzuk… A bíró arra kötelezett, hogy a beleegyezésem nélkül a testemről készült meztelen fotókat adjak át egy harmadik félnek, akit nem ismerek?” – tette fel a kérdést.

Ám ezek után az eredeti fotós beleegyezett a szerkesztésbe, nagy, fekete téglalapokkal kitakarva Marsh testének meztelen részeit. 

Marsh azonban az ügyvédeik közötti megbeszélésekből úgy tudja, hogy férje nem elégedett a szerkesztett fotókkal. „Ha valóban csak a feliratok érdekelték, akkor azokat megkapta. Betartottam a végzést, annak ellenére, hogy határozottan úgy gondolom, hogy az több szinten jogsértő” – tette hozzá. 

Chris Marsh – a volt férj – egyébként azt állítja, hogy a képek nem voltak olyan intimek, mint ahogy azt a volt felesége állítja, és azt is hozzátette, hogy néhány képet kitettek otthon a falra, néhányat pedig közzétettek az interneten. A volt férj arról beszélt a Tribune-nek, hogy nagyrabecsüli azokat az emlékeket, amiket egy férj és egy feleség normális kapcsolatának a részeként szerzett, ezt igyekszik megőrizni az üzenetekkel. 

Marsh szerint a nő szándékosan és szenzációhajhász módon értelmezte félre egy tisztességes eljárás több aspektusát is, hogy maga mellé állíthassa az embereket és áldozatszerepbe kerülhessen. 

Nyitókép: AleksandarNakic / Getty Images

#Életmód#válás#házasság#boudoir#budoár#fotózás#fehérneműs fotók

Címlapról ajánljuk