Életmód

Harry herceg új szerepkörben, Meghan Markle nélkül térhet vissza az Egyesült Királyságba

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 12. 15:09

Akik korábban a sussexi herceggel dolgoztak, úgy vélik, a herceg nem marad örökké Kaliforniában. 

Amikor Károly herceg trónra lép, Harry új szerepkörben térhet vissza az Egyesült Királyságba, állítja a herceg egykori biztonsági személyzetének főnöke.

Mint ismert, a herceg 2020-ban hagyta el az Egyesült Királyságot, hogy Meghan Markle-lel és fiával, Archie-val új életet kezdjen az Egyesült Államokban.

Ám azok, akik a sussexi herceggel dolgoztak, úgy vélik, Harry nem marad Kaliforniában.

A Pod Save the Queen című podcastben az egykori biztonsági főnök, Ken Wharfe elárulta, hogy szerinte a herceg hazatér majd egy új feladatra, amikor Károly király lesz. 

Wharfe nemrég könyvet írt Diana: Remembering the Princess címmel, a Mirrornak pedig azt nyilatkozta, hogy a véleményét zsigeri reakciókra alapozza, ugyanis egyszerűen nem tudja elképzelni, hogy Harryék örökké Kaliforniában éljenek. A férfi szerint ugyan a herceg az Egyesült Államokban is elkezdett gyökeret verni, jótékonysági munkába kezdett, és együttműködik a Netflix-szel is, de hogy ezek a projektek hová fognak kifutni, azt nem lehet tudni. „Van egy olyan érzésem, hogy akár Meghannel, akár nélküle, de visszatérhet egy új szerepben – őszintén szólva nem tudom. Úgy gondolom, valamilyen formában vissza fog térni apja – monarchia felszámolására irányuló – tervének részeként, mert a következő évtizedben ez meg fog történni” – tette hozzá. 

Nyitókép: Rosa Woods - Pool/Getty Images

#Életmód#meghan markle#harry herceg#királyi család#károly herceg#egyesült királyság

Címlapról ajánljuk