Életmód

Tíz percig azt hitte a 72 éves nagymama, hogy nyert a lottón, aztán jött a feketeleves

rtl.hurtl.hu

2022. április 13. 7:36

Képzeld el, hogy 10 percre minden gondod elszáll.

A 72 éves Margaret De Micheli elment megnézni a közeli postára, hogy nyert-e a lottón. Hatalmas meglepetés érte, mikor a postai dolgozó átadott neki egy visszaigazoló cédulát, amely szerint elvitte a fődíjat. Az idős nő nem hitt a fülének, nem is tudta, hogy mit kell csinálnia ezzel a cédulával, ezért megkérdezte a dolgozót, hogy mi most a teendő.

Margaretet átküldték a közelben lévő Tescóba, hogy az ott lévő lottózóban ellenőrízzék le a számokat.

A nő tíz perc alatt át is ért, de ott aztán teljesen lefagyott, mikor meglátta, hogy a győztes számok nem egyeznek az ő szelvényén szereplőkkel. A lottózóban dolgozók a biztonság kedvéért felhívták a szerencsejátékot szervező céget, de ott is megerősítették, hogy a nő szelvénye nem a nyertes szelvény.

Teljesen letaglózott a dolog, még soha nem kaptam ilyen győztes visszaigazoló cédulát.

– mondta a nő, aki tíz percig azt hitte, hogy 34 millió fonttal (több mint 15 milliárd forintnak megfelelő összeggel) lett gazdagabb. A csalódott nő maga is felhívta a céget, akik azt mondták, hogy valószínűleg tévedésből kapta meg a nyereményről szóló igazolást.

Margaret elmondása szerint abban a tíz percben csak arra tudott gondolni, hogy felhívja a 78 éves, még mindig dolgozó férjét, hogy végre elmehet nyugdíjba, mert nyertek a lottón.

Nyitókép: illusztráció / iStock / Getty Images

#Életmód#virál#lottó#nyeremény#nyertes#csalódás

Címlapról ajánljuk