Életmód

Perel egy modell, mert szexbábut csináltak belőle

rtl.hurtl.hu

2022. január 15. 8:27

A gyártó szerint csak véletlen egybeesés, hogy pont úgy néz ki, mint ő, és pont az a neve, mint neki. 

Perelni készül Yael Cohen Aris izraeli Instagram-modell egy szexbábukat gyártó kínai céget, ami elmondása szerint egy nyilvánvalóan róla mintázott bábut dobott piacra. A modell az ITV brit televízió reggeli műsorának elmondta, nem kártérítést akar, és nem részesedést az eladott bábuk után, hanem azt, hogy teljesen fejezzék be azok gyártását és árusítását.

A nő elmondta, hogy úgy általában nincsen semmi a szexbábukkal, de azzal már igen, hogy az engedélye és beleegyezése nélkül mintáztak róla egyet. 

A több mint egymillió követővel rendelkező modell figyelmét egyik rajongója hívta fel a szexbábúra, amit Yael néven árusítottak, és szinte a megszólalásig hasonlít rá: még a szája alatti szépsépöttyöt is rárakták. A Times of Israel című izraeli lap cikke szerint az Irontech nevű cég felsőkategóriás szexbábukat készít, amelyek feje cserélhető. A Yael nevű fej a testtel együtt 1400 dollárba, azaz nagyjából 440 ezer forintba kerül.

A cég a Daily Mail című brit bulvárlapnak azt mondta, hogy véletlen egybeesés, hogy a Yael fej, pont ugyanúgy néz ki, mint Yael Cohen Aris, és az neve, mint a modellnek. Állítások szerint minden bábu „egyedi és különleges”, és csak véletlen lehet, ha valódi személyre hasonlítanak. 

Ugyanakkor közölték, hogy „a félreértések elkerülése érdekében” a kérdéses fejet átnevezték, és a weboldalukon már „Ashley” néven szerepel. Az url-ben azonban még látható az eredeti, Yael név - szúrta ki a Vice News.

Nyitókép: Yael Cohen Aris (jobbra) és a Yael nevű szexbábu. Fotó: ITV

#Életmód#Külföld#szexbábu#yael#yael cohen aris#izrael#kína

Címlapról ajánljuk