Sokkolta a horgászt, amikor rájött, hogy egy nagy fehér cápa akadt a horgáraAz új-zélandi férfi a tengerparton állva horgászott, és először csak annyit érzett, hogy valami nagyot fogott.
Életmód

Sokkolta a horgászt, amikor rájött, hogy egy nagy fehér cápa akadt a horgára

rtl.hurtl.hu

2022. január 12. 11:46

Az új-zélandi férfi a tengerparton állva horgászott, és először csak annyit érzett, hogy valami nagyot fogott. 

Erre egyáltalán nem számítottam.

Így emlékezett vissza az új-zélandi sajtónak nyilatkozva Joel Gray a pillanatra, amikor rájött, hogy egy nagy fehér cápát sikerült horogra akasztani. A férfi a barátaival horgászott Új-Zéland egyik északi tengerpartján, amikor érezte, hogy valami igazán nagy halat sikerült fognia.

Pár percig tartó fárasztás után aztán Gray és a parton álló nézelődők legnagyobb döbbenetére kiderült, hogy mi akadt horogra, amikor a zsákmány kiugrott a vízből. A cápa a vízből ki-ki dobva magát próbált szabadulni, ami a hatodik alkalom után sikerült is neki, és elúszott.

Gray egy helyi Facebook-csoportba videót is feltett a nagy fogásról. A helyi sajtónak elmondta, hogy rendszeresen szokott azon a helyen horgászni, de még soha életében nem látott ott fehér cápát, és ugyanezt mondták neki a helyi lakosok is.

Az emberek csodálkoztak és megrémültek, mert előtte még ott fürödtek

 – mondta el Gray. A férfi hozzátette, hogy egy nappal korábban a barátaival pont azon a részen kajakozott, ahol a cápát horogra akasztotta.

A beszámolók szerint a cápa egy fiatalabb, mindössze két és fél méteres példány volt.

Fotó: Facebook

 

#Életmód#Külföld#cápa#horgász#új-zéland#nagy fehér cápa#tengerpart

Címlapról ajánljuk