Éjjel-Nappal Budapest

Marci tragikus autóbalesetet szenvedett útban Teó és Bence felé

rtl.hurtl.hu

2019. december 12. 19:10

Dávid besokallt. Teó megpróbálta felvidítani Bencét. Milán és Bella belefutottak egy furcsa férfiba.

Dávid reggel ismét ráébred arra, hogy kész rémálommá vált az élete, mióta zaklatással gyanúsítják. A DJ Sport Fitneszben alszik, és amikor elmegy az albérletbe pár holmijáért, Evelinbe botlik. Dávid teljesen kétségbeesik, amikor észreveszi, hogy Evelin már semmit nem érez iránta. Besokkall, és készít egy videofelvételt, melyben előadja saját verzióját, hogy voltaképpen ő az áldozat.

Nézd meg itt Dávid videóját!

Reggel Bence nagyon rosszkedvű, mert Vanda telefonon letolta, hogy az új rajzai cseppet sem jobbak, mint a korábbiak. Teó, aki jobb kedvre akarja deríteni a fiát, elviszi Bencét egy biliárdszalonba, ahol Bence kiönti a szívét apjának. Marci időközben üzen, hogy feljön hozzájuk Budapestre, és Bencéék készülnek is a fogadására. Amikor azonban Marci nem jelentkezik, kezdenek egyre nyugtalanabbá válni.

Bence és Teó tragikus híreket kaptak Marci műtétje után...

Milánnak és Bellának nagy tervei vannak mára, élményfürdőbe készülnek, de Orsi keresztülhúzza a számításukat: előbb fel kell takarítaniuk ezt a disznóólat, amit tegnap csináltak. Milán és Bella titokban mégis elindulnak a fürdőbe, egy furcsa férfi beül a taxiba, hogy vigyék el őt egy ékszerüzletbe. Milán és Bella pánikszerűen értesítik a rendőrséget, amikor durranásokat hallanak az üzletből, hiszen biztosak benne, hogy egy rablás szemtanúi lettek.

#Éjjel-Nappal Budapest#dávid#bence#marci#baleset#tragédia#bella#rablás

Címlapról ajánljuk