Éjjel-Nappal Budapest

Joe-t Reni miatt tartóztatták le a rendőrök

rtl.hurtl.hu

2018. november 27. 21:40

Barátai aggódtak Joe-ért. Bori provokálni akarta Rolandot. Teó, Marci és Bence közös napot tartottak.

A lakók nagyon aggódnak Joe-ért, mivel ő hallgat arról, hogy mi is történt pontosan Ádámmal. Aztán megjelenik az albérletben a rendőrség és gyilkoság gyanújával letartóztatják Joe-t. A többiek hiába próbálnak meg még több információt kiszedni a rendőrökből. Evelin már nem bírja tovább elviselni ezt a bizonytalanságot, és felkeresi Renit, aki azonban a legnagyobb döbbenetére nem hisz Joe ártatlanságában, ráadásul az is kiderül, hogy Reni vezette a rendőröket Joe nyomára.
 


Bori bosszúsan állapítja meg, hogy valami megváltozott Rolandnál. Hirtelen leperegnek róla Bori szurkálódásai és a lánynak lassan az lesz az érzése, hogy exénél kezdenek jól alakulni a dolgok. Mivel ennek Bori nem igazán örül, egy durva provokáció mellett dönt. Felbukkan Ákossal a bárban és Roland orra előtt akar szexelni a fiúval. Ám a helyzet váratlanul elmérgesedik.
 


Teó közli a fiaival, hogy aznapra szerzett mindhármuknak kedvezményes wellness bérletet. Bencének semmi kedve a közös naphoz, de végül beadja a derekát, és ő is szabaddá teszi magát. A wellness hotelben mindhárman nagyon jól érzik magukat, Marci pedig meg is ismerkedik egy csinos lánnyal, akivel randevút beszélnek meg. Azonban Marci elkésik a találkozóról, viszont Bence is belebotlik a lányba, aztán pedig elcsábítja, nem tudván, hogy az öccse útjait keresztezi.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#börtön#letartóztatás#bori#roland#baleset#kórház#marci#bence#testvérek

Címlapról ajánljuk