Éjjel-Nappal Budapest

Vajon Szofi képes lesz még visszaszerezni Tamást?

rtl.hurtl.hu

2018. február 27. 22:00

Joe reklámvideót készített Lalival. Guszti kiakadt Milánékra. Szofi meglepő helyről kapott segítséget.

Szofi képtelen volt a munkájára koncentrálni Tamás előző esti szakítását követően, pedig egy zenekart kellett volna stylingolnia a klipjük felvételéhez. Szofiból munka közben tört elő az elfojtott bánata, és meglepetésére az egyik bandatag tett neki ígéretet, hogy segít nagyszabású szerelmi vallomást tenni.

Joe szomorúan állapította meg, hogy twerk ügyben nem számíthat külső segítségre. Mikor megnézte a tervezett helyszínt, Lali rábeszélte, hogy csináljon egy kis reklámvideót, amin nőkkel twerkel, és posztolja a facebookra. Joe belement, de aztán döbbenten látta, milyen hülyén néz ki a felvételen. Lalinak ráadásul esze ágában sem volt törölni a videót, ami kikészítette Joey-t.

Amikor Milán reggel szerelmesen elhagyta a lakóhajót Aysével, egyenesen Gusztiba szaladtak bele. Guszti nagyon dühös volt, mert Milán eltitkolta előle az újdonsült kapcsolatát. Amikor Guszti később felbukkant a dönerezőben és Nihat előtt jelenetet rendezett, Milán attól félt, hogy Guszti kiszolgáltatta őt, és lebuktatta Ayse kettős életét.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szofi#kapcsolat#szerelem#házasság#békülés#guszti#ayse#twerk#vicces#gábor

Címlapról ajánljuk