KERESÉS search-close

vicces

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "vicces"

Minden idők legfurcsább tehetségkutatós válogatásai!

A Toplista 13. adásában minden idők legfurcsább tehetségkutatós válogatásait rangsoroljuk. Akadt olyan, akinek minden második szavát ki kellett sípolni, de olyan is, aki inkább táncolt, és a közönségtől várta az éneklést. Volt, aki vetkőzött, volt, aki spárgázott, és volt olyan is, aki kis híján megnyerte a versenyt, pedig az egész szereplése viccnek indult. A végén pedig ott lesz minden idők legextrémebb tehetségkutatós produkciója.

Herézős kóstolások és csajozós dumák - ezek voltak a legjobb zsűri pillanatok

A zsűri az Elődöntő második hetén is brillírozott. Akadt itt minden, a kétértelmű értékelésektől, a sírva röhögős kóstolásokon át, a Zé-féle kerítős dumákig. Minden!

Sárközi Ákos: „Rohadjak meg, karácsonyra kérek öt kilót ebből!”

Dani és Gábor öngyilkos kifliket, autóbalesetet szenvedett zserbókat és sugárfertőzött kosárkákat vitt a zsűri elé… a séfek és Zé nem bírták ki nevetés nélkül a kóstolást.

Mémek lettek a riportokból 😀


szerző:
2019.05.15. 23:30
Top 1: Május elseje - a szeretet ünnepe

Az RTL klasszikusa – az ünnepi riport, aminek minden másodperce arany. Oláh Gino és családja a majálison állt kameránk elé, és megmondta a tutit úgy, hogy szavait azóta milliók ismételgetik.

Fuss Dani, fuss!😜😝👌


szerző:
2019.05.15. 21:45

Az igazi bódottá! 😉


szerző:
2019.05.15. 20:20
BÓDOTTÁ: 13 unokával büszkélkedik Matisz papa

Matisz István és családja azzal a hírrel hívta fel az egész világ figyelmét még 1998-ban, hogy 11 éves lányuk egy 17 éves fiúval élt együtt, ráadásul tiltott szerelmükből egy leánygyermek is született. Matisz papa élvezte a figyelmet és a szereplést, és még ma is szívesen állt kameránk elé: 59 éves, egy kicsit már fáj a karja, de a szövege még a régi.

SANYI, A MACSKA: megkerestük a legendás videó kommentátorát!

A Toplista stábja Dabason járt, a harmadik osztályos Adélkáéknál. A kislány pontosan olyan szép, mint a macskája, Sanyi és legalább annyira vagány is. Adélka azt is elárulta, hogy mit szóltak a szülei ahhoz, hogy egy csúnya szó szaladt ki a száján a híressé vált felvételen!

Dilemma: melyek a legviccesebb internetes videók?

Az elmúlt évtizedek legnépszerűbb - és legviccesebb - internetes videóit rangsoroltuk. Óriási volt a verseny, hiszen hihetetlenül sok legendás felvétel közül kellett kiválasztanunk a legjobbakat. Lássuk, kik segítettek a lista összeállításában, és hogyan szűkítettük le az ugyancsak népes mezőnyt!

A zsűri most sem bírta ki poénok nélkül! Jöjjenek a legjobb pillanataik

Cabrio gyros, torzszülött sünik vagy éppen sültkrumpli etetés? A zsűri az első elődöntő héten is elemében volt, hiszen most sem maradtunk poénok, beszólások és vicces szivatások nélkül.

Tomi megfenyegette Zét?😱😜


szerző:
2019.05.10. 22:00

"Csajozni jöttünk!" 😁😂


szerző:
2019.05.03. 21:45
Vigyázat! A zsűri minden alapanyagot felismer!

Ragány Zoltán ételének volt egy olyan eleme, amit a zsűri nem igazán értett. Vajon az alapanyag íze is hasonló zavart keltett bennük?

Ezeket a vicces zsűri pillanatokat te sem bírod ki nevetés nélkül!

Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé már a Konyhafőnök - Visszavágó első hetén sem fogták vissza magukat, amikor egymás szivatásáról volt szó. Jöjjenek most a legjobb pillanataik a Válogató hétről.

HARÁCS! 😂😂😂


szerző:
2019.04.18. 23:00

Itt egy kis tánc! 😂😅


szerző:
2019.04.17. 21:45

Hát Mi a vágyad, more? 😂👍


szerző:
2019.04.16. 21:45

Ez aztán a prezentáció! 😃


szerző:
2019.04.16. 15:00

Győző megőrült?!? 😅


szerző:
2019.04.12. 21:45
Rendőrt hívott a porszívójára

Betörőt kerestek, végül csak egy robotporszívót találtak a rendőrök az amerikai Oregon állam egyik kertes házában. Egy nő riasztotta őket azzal, hogy valaki motoszkál a fürdőszobájában. Kutyás rendőrök érkeztek, hogy tetten érjék az illetéktelen behatolót.

Sárga lap vagy sárga alap? 😂


szerző:
2019.04.11. 23:20
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való