Éjjel-Nappal Budapest

Gábor brutálisan rátámadt Danira

rtl.hurtl.hu

2018. január 19. 20:40

Gábor megtudta az igazságot Daniról. Lali és Joe csalódtak. Tamás szerzett egy új hangszert.

Gábor csalódottságát látva, Niki elárulta a férfinak, hogy Zoé megcsalta őt. Gabi teljesen kikelt magából és kiszedte Nikiből, hogy ki volt a férfi. Amint kiderült az igazság, Gábor elindult a klubba, ahol nekiesett Daninak.

Lali már alig várta, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, amikor felbukkant a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kért a lánytól. Eközben Joe úgy döntött, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Mindkét férfinak csalódnia kellett, mert Tamara és Hajnalka visszautasították őket, így Joe és Lali csalódottan a mihamarabbi hazautazás mellett döntöttek.

Tamás szerzett egy pianínót, amin egyből elkezdett gyakorolni egy darabot. Teó számára ez csak egy újabb bizonyíték volt Tomi puhányságára, ráadásul Szofi is hamar megunta vőlegénye zenei kalandozását. Amikor azonban este hirtelen elromlott a hangszer, Tamás biztos volt benne, hogy Teó hangolta el a hangszert, és bosszúból szándékosan tönkretette a férfi imádott amszterdami emléktárgyát. Később, Szofi bevallotta neki, hogy ő hangolta el a pianínót.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#gábor#dani#evelin#viszony#vita#megcsalás#verekedés#szerelem#csalódás#hangszer#zene

Címlapról ajánljuk