Éjjel-Nappal Budapest

Evelin: „Ha ezt valaki meglátja a neten, nekem végem…”

rtl.hurtl.hu

2018. január 4. 19:30

Evelint átverték. Roland elköltözött. Lali megpróbálta összehozni Tamarát és Joe-t.

Evelinen egyre jobban elhatalmasodtak az anyagi problémái, ezért könyörgött Kornélnak, hogy adjon neki munkát. Amikor Kornél felajánlotta neki, hogy menjen még egy fokozattal tovább, és hagyja, hogy egész alakos fotókat is csináljon róla, Evelin kiakadt, és lelépett. Később azonban kétségbeesve látta, hogy Kornél manipulálta a fotóit, és az arca is felkerült a honlapra. A dühöngő Evelin Niki segítségével rá akarta kényszeríteni Kornélt, hogy levegye a fotókat a netről, de az hidegvérrel lekoptatta a lányokat.

Amikor Roland reggel féltékenyen nekitámadt Dávidnak, Borinál betelt a pohár és dühöngeni kezdett, hogy ezt már nem viseli el. Roland erre kiköltözött a lakásból, ami annyira felkavarta Borit, hogy elgondolkozott azon, vajon még vannak-e érzései a fiú iránt. Amikor felkereste őt a hotelben, hogy még egyszer beszéljen vele, azt hitte, hogy Roland máris egy másik nővel vigasztalódott, mire megbántva elmenekült. Amikor Roland az ártatlanságát bizonygatta, Bori kemény maradt. Egyszerűen túlságosan félt attól, hogy Roland megint megbántaná, ezért inkább elküldte a fiút.

Lali még nem mondott le újévi fogadalmáról, hogy összehozza Joe-t és Tamarát, akik erről mit sem sejtettek. Amikor Vilma felhívta Lalit, hogy szüksége lenne egy turmixgépre, Lali kapott az alkalmon, és megkérte Tamarát, hogy menjen el vele vásárolni. A lány azonban nem tudta, hogy Lali Joe-t küldi maga helyett. Joe és Tamara először zavarban voltak a helyzettől, de aztán mégis sikerült feloldódniuk egymás társaságában. A turpisságra gyorsan fény derült, Lali lebukott a tervével, ami azonban láthatóan mégis működött. Tamara és Joe újra elkezdtek nyitni egymás felé.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#evelin#szerelem#csapda#átverés#niki#roland#bori#dávid#költözés

Címlapról ajánljuk