Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. szeptember 01.)

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 1. 21:35

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt. Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Séta közben Maja megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség.

Evelin egyre jobban aggódik Roland miatt, miután tegnap éjjel látta, hogy Roland totál szétcsúszott. Reggel rá akar nézni Rolandra, hogy minden rendben van-e, de ezzel megbántja Danit. Dani nem érti meg Evelin Roland miatti aggodalmát, és szerinte Evelinnek sokkal inkább a Hawaii-i útjukra való készülődéssel kellene foglalkoznia. Evelin nem találja otthon Rolandot, először csak Szilvivel találkozik, majd beállított Roland anyja és Andor, akik egész éjjel együtt buliztak. Danit próbálja megbékíteni otthon Evelin, de továbbra is aggódik Roland miatt. Újra felmegy, és hatalmas buliban találja Rolandékat, próbálja leszerelni a srácot, eközben véletlenül egy zacskót is talál nála, és elveszi tőle a drogot, amit az egyik vendégétől szerezett be. Beesik a főbérlő, aki kirúgja őket az albérletből. Amikor azonban Roland később ismét jóformán részegen és kialvatlanul jön be és összeesik a klubban, akkor Evelin annyira megrémül, hogy hazaviszi magával inkább a Bécy házba.

 

 

Eljött a veszekedés-lista végnapja, és Paula rájön, hogy Tamás kerüli őt, csak hogy ne kockáztasson meg még egy veszekedést. Paula szerint ez hihetetlen, és máris megjelenik egy újabb strigula a listán – már csak egy vonalka hiányzik ahhoz, hogy az összeköltözésük meghiúsuljon! Tamás majd’ megőrül, Paula pedig felteszi magának a kérdést, hogy tényleg közösen akar-e lakást vásárolni Tamással, és egy életre elköteleződni… Úgyhogy kiprovokál egy utolsó veszekedést, Tamás pedig teljesen kiborul, hogy Paula nem őszinte vele. Paula végül szakít Tamással. Tamás összepakol és elmenekül horgászni. Paula eladja a fodrászatot és kiköltözik Londonba az unokatestvéréhez, Regihez.

 

 

Reggel megint csődöt mond Maja újbóli próbálkozása, hogy kibéküljön a lakótársaival a házban. Maja frusztrált, és nem bírja tovább a lakásban – elmegy sétálni. Séta közben véletlenül belefut, és megismeri Győzőt, akit egyből levesz a lábáról a csinos szőkeség. És több mint egy éve után újra találkozik Karesszel, Milánnal és Mesivel. Maja durván felvág a srácok előtt, Győző pedig nagyon le van tőle nyűgözve. Amikor viszont megkeresi Maját a házba, Bori rájön Maja hazug történeteire, és leleplezi őt. Maja teljesen megalázva érzi magát, de Győző szeretetteljesen megvigasztalja. Amikor megtudja, hogy az albérletben mindenki gyűlöli Maját, akkor megszervezi neki, hogy visszaköltözhessen a lakóhajóra. Maja először visszautasítja az ajánlatot. Amikor azonban este hazaér, hirtelen ott terem Roland, és Maja attól fél, hogy csöbörből vödörbe kerül. Menekülőre fogja, és mégiscsak végleg kiköltözik a házból, a lakóhajón pedig szeretetteljesen fogadják őt.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#evelin#roland#aggodalom#szakítás#győző#megismerkedés#énb

Címlapról ajánljuk