Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. augusztus 08.)

rtl.hurtl.hu

2017. augusztus 8. 20:55

Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek. Reggel Niki beállít az albérletbe. Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra.

Mikor Zoé reggel jelentkezni akar egy fitneszvideóba modellnek, összevesznek Totóval, aki nem sokra tartja az álmát, hogy playmate/modell legyen. De Zoét nem lehet eltántorítani, és elmegy a castingra. Annak ellenére, amit megbeszéltek, Totó is beállít, és majdnem el is szúrja neki ezt a lehetőséget. De aztán a lánynak sikerül kidobnia Totót és megszereznie az állást. Este Totó tombol, és szemrehányást tesz neki, egy múltra tett utalással ribancnak nevezi, amivel nagyon megbántja a húgát. Joe támogatja a lány elképzeléseit. Mikor Totó este belátja, hogy hibázott, a testvérek kibékülnek. De azért marad bennük egy kis keserű utóíz.

 

 

Jól kezdődik a nap, amikor reggel Niki beállít az albérletbe. Lali teljesen be van zsongva, hogy itt a barátja. Mivel Gábornak dolgoznia kell, Niki és Lali kettesben mennek a strandra. Jól érzik magukat, egészen addig, amíg Lalira rá nem száll egy rajongója, aki fülig szerelmes belé. Lali megbántja a lányt, majd nem sokkal később véletlenül, hősiesen kiment a vízből! A vízimentős látva Lali tettét, azt mondja, hogy a srác nagyon tehetséges vízimentős lenne. Gábor és Niki hiába próbálják lebeszélni erről Lalit, Lali már új karriert képzelt el magának.

 

 

Reggel Bori próbálja rávenni a lányokat, hogy menjenek el strandra, de Maján kívül senki nem ér rá. Mivel Karola megint csúnyán lerázza, Bori úgy dönt, nem is foglalkozik vele többet, itt van neki Maja. De hamar belátja, hogy ez nehezebb lesz, mint gondolta, amikor összevesznek egy pasi miatt. Maja elküldi a pasit, és ezzel véget vet a veszekedésnek. De később Bori rajtakapja őket, és végtelenül felhúzza magát az áruláson. Este összevesznek Majával, és ráébred, hogy mennyire hiányzik neki Karola.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#zoé#munka#modell#niki#hazatérés#bori#strand#énb

Címlapról ajánljuk