Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. június 30.)

rtl.hurtl.hu

2017. június 30. 20:45

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Lali dühösen kihajítja az apját és felháborodottan felhívja az anyját. Amikor Gábor később rákérdez, mi történt, Lali bevallja, hogy Ibizán kihúzta a gyufát a befektetőnél és az apja ezért semmirekellőnek nevezte. Ezzel annyira megbántotta Lalit, hogy soha többé nem akarja látni Edét. Később Lali anyja, Vilma is felbukkan az albérletben. Lali hívása után nagyon aggódott és felszállt az első vonatra. Amikor Vilma összetalálkozik Edével, mérgesen beolvas a férfinak és utánamegy. Lali eközben elmegy inni Joe-val és Gáborral. Amikor felugrik Vilmáért, hogy őt is magukkal vigyék, intim pillanatban találja őt Edével. Lali teljesen megzavarodik, és nem tudja, hogy örüljön vagy idegeskedjen amiatt, hogy a szülei esetleg kibékülnek.

 

Karola megrémül, amikor Szilárd ráveszi, hogy jöjjön el vele, mert van számára egy "meglepetése". Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Karola számára borzasztó élmény a viszontlátás – amit Szilárd eredetileg bosszúnak szánt – Raja ugyanúgy fenyegeti és megrémiszti, mint régen. Amikor Karola este visszamegy Szilárdhoz, hogy lebeszélje a fiút az újabb bosszúról, a helyzet elfajul. Most alkalom nyílik arra, hogy megverjék Raját, és amikor a férfi megtámadja Szilárdot, Karolának gyorsan kell döntenie, Karola leüti egy üveggel Raját, hogy megmentse Szilárdot.

 

Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a lakóhajóról azért, hogy el tudjon szállásolni két táncos lányt, Francit és Kírát. Mivel Karesz Spanyolországban van, Milán egyedül veszi fel a harcot. A maga oldalára állítja a lányokat és a segítségükkel sikerül megváltoztatni Bécy szándékát. Milán azonban kénytelen gyorsan rádöbbenni, hogy a két szexbombával nem ütötte meg a főnyereményt. Főleg Franci akarja mindenáron kihasználni Milánt és csicskáztatja.  Amikor Milán fellázad, Franci azzal fenyegeti, hogy beárulja Bécynek. Milán kénytelen egyezkedni a lányokkal. Ráadásul még szerelmi bánat is kínozza Hajni miatt.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#ede#énb#gyerekotthon#bosszú#bécy#lakóhajó

Címlapról ajánljuk