Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. március 10.)

rtl.hurtl.hu

2017. március 10. 19:50

Barbi szilárdan elhatározta, hogy felneveli Ramóna gyerekét. Evelin hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára. Kristóf lakásában megjelennek a rendőrök, és közlik, hogy megtalálták Maját.

Barbi szilárdan elhatározta, hogy felneveli Ramóna gyerekét. Joe azonban ezt nagyon ellenzi, mert nem bízik meg a tini lányban – pláne, miután a lány döbbenetes módon megpróbálja megzsarolni őt. Amikor Barbi értesül erről, kiábrándulva lefújja a babaprojektet és kiköltözteti Ramónát egy anyaotthonba. Miután elválnak, Barbi teljesen padlóra kerül, mert megint semmivé lett az álma, hogy gyermeke legyen. Ám ekkor Ramóna váratlanul visszatér, és arra kéri Barbit, mégiscsak nevelje fel a kisbabát. Most már Joe-t is meg lehet győzni és Barbi szárnyal a boldogságtól. 

 

Gréti továbbra is megpróbálja elkerülni Danit. Annál jobban megrémül, amikor kiderül, hogy úgy alakulnak a dolgok, egész nap kettesben kell dolgoznia a fiúval a klubban. Gréti hűvösen viselkedik, de Dani szeretné, ha normálisan bánna vele a lány és kedvességével sikerül áttörnie a falat, amit Gréti emelt kettejük közé. Közben Evelint bizalmatlanság gyötri. Bár Simonnak sikerül némileg megnyugtatnia őt, de amikor később meglátja, ahogy Gréti és Dani együtt nevetgélnek, megszólal nála a vészcsengő. Hadat üzen Grétinek, és rátapint a lány gyenge pontjára – mert Grétinek még nagyon is vannak érzései Dani iránt, bár ő kifelé ezt cáfolja. Gréti ekkor újra ösztönösen visszahúzódik, és amiatt vívódik magában, hogy képtelen gátat szabni a Dani iránti érzelmeinek. 

 

Evelin lakásában éppen egy reggeli numerát bonyolít Kristóf, amikor rendőrök jelennek meg: és közlik, hogy megtalálták Maját Szombathelyen, és most egy budapesti kórházban van. Kristóf kidobja az aktuális szeretőt, és rohan a kórházba, Maját apatikus állapotban találja, egy pszichiáter elmagyarázza, hogy érezheti magát, feltehetőleg mi történt vele.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#barbi#ramóna#gyermek#nevelés#evelin#gréti#dani#énb

Címlapról ajánljuk