Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 03.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 3. 19:50

Dani elengedi Dorkát, és összejön Evelinnel. Barbi eldönti, hogy véget vet Zsófi modellkarrierjének. Simon találkozik álmai nőjével.

Evelin reménykedik, hogy Dani és közte még komoly kapcsolatról is lehet szó, ám reggel ez a reménye szertefoszlani látszik, mikor szeretkezés után Dani egy szó nélkül kereket old. Evelin megpróbálja megőrizni higgadtságát, reméli, hogy a fiú egy nap majd rájön, mit is veszíthet Evelinnel. Dani útja a barátnőjéhez vezet a kórházba. A fiú felfogta végre, hogy szakítania kell barátnőjével. Együttérzően meggyőzi Dorkát, hogy vegyen részt egy terápián. A beszélgetés után Dani végre már szabad férfi, aki felvállalhatja Evelint. A két fiatal közeledik egymáshoz. Gréti is pont most jön rá, hogy komoly érzéseket táplál Dani iránt, ám mikor meg szeretné ezt mondani a fiúnak, ő pont akkor jön össze Evelinnel. Gréti döbbenten konstatálja, hogy elkésett…

 

Barbi reggel kap egy ajánlatot, hogy Zsófi lehetne a műhely fotókampányának a sztárja. Bár tisztában van vele, hogy Sári nem értene ezzel egyet, Barbi hagyja, hogy Zalán rábeszélje. Zsófi végül a fotózás során szerez egy kisebb sebet, Barbi pedig nem tud felülemelkedni a lelkiismeret-furdalásán. Barbi eldönti, hogy véget vet Zsófi modellkarrierjének, még mielőtt igazán elkezdődhetett volna. Ám röviddel azelőtt, hogy elmondaná Sárinak az igazat, Barbi mégis meghátrál.

 

Simon találkozik álmai nőjével! Csak annyit tud meg róla, hogy Blankának hívják, és ma megy felvételi beszélgetésre. Simon mindent megtesz, hogy szintén részt vehessen azon az interjún, ahol klub animátorokat keresnek. Blankának nagyon tetszik a fiú elszántsága, és elfogadja a meghívását egy sörre. Simon mindent megpróbál, hogy jó benyomást keltsen Blankánál. Sikerül is neki, és végül az ágyban kötnek ki a lánnyal. Mikor Simon már azt gondolja, hogy megtalálta élete szerelmét, Blanka megkapja az animátori állást, és a következő héten Thaiföldre kell utaznia három hónapra.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#dani#dorka#evelin#szerelem#barbi#zsófika#modell#Karrier#simon#énb

Címlapról ajánljuk