Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. február 02.)

rtl.hurtl.hu

2017. február 2. 19:50

Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Magdi rajtakapja Szimónát és Bécyt. Dia megalázza Gábort az albérletben.

Evelin reggel újra megpróbál beszélni Danival, aki azonban továbbra is a lányt okolja azért, hogy a barátnője öngyilkos akart lenni. Miközben Evelin sikertelenül panaszkodik Szilvinél, Gréti Danit vigasztalja. Ez kiakasztja Rolandot, aki féltékenykedni kezd, és világossá teszi Dani számára, hogy békén kell hagynia a kiszemeltjét. Este Evelin szabadjára ereszti a dühét és jól beolvas Daninak. Gréti felháborodik azon, hogy Evelin milyen érzéketlen, ám végül Evelin taktikája, hogy őszintén beszéljen, beválik, és lefekszik Danival.

 

Bécy nem tudja Tamás elől eltitkolni, hogy éppen azon van, hogy egy házat vegyen a külvárosban Magdával. Tamás kétkedése csak növekszik, amikor Bécy hazudik Magdának: nem akarja Magdára szánni az idejét, és inkább Szimónával tölti a napot. Magda azonban rajtakapja őket, kérdőre vonja Bécyt, és választás elé állítja: valóban együtt akar lenni vele? Miután Bécy nem hajlandó egyenesen válaszolni, végül szakítanak.

 

Gábor kénytelen elviselni, hogy Dia reggel megalázza őt az albérletben. Ám nem akar ilyen gyorsan lemondani Diáról, így „véletlenül” összefut a lánnyal a fitneszstúdiónál, ahol azonban Dia egyértelműen közli vele, hogy a fiatal barátai előtt kínos a számára Gábor. A fiú mégis kierőszakol még egy esélyt, ám a nap folyamán inkább gúnyolódás tárgyává teszi magát ahelyett, hogy bizonyítana. Gábor nem adja fel, és mindenkit rábeszél, hogy lógjanak be az éjjeli jégpályára, ahol bebizonyítja, hogy milyen fiatalos arc. Végül ismét megnyeri magának Diát, és diadalt arat a lakótársai felett.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#evelin#panasz#szilvi#gréti#dani#magdi#szimóna#bécy#lebukás#énb

Címlapról ajánljuk