Éjjel-Nappal Budapest

Simon és Patri lebuknak Bálint előtt

rtl.hurtl.hu

2017. január 11. 19:40

Patri reggel egy sikeres csoportterápia végeztével elégedetten lépett ki a folyosóra, ahol Simonba futott bele. A szerelmesek később Patri szobájában szenvedélyesen egymásnak estek, szeretkezésüket pedig Bálint érkezése szakította félbe.

Patri reggel egy sikeres csoportterápia végeztével elégedetten és boldogan lépett ki a folyosóra. A terápia már épp véget ért, amikor Simon megjelent egy kávéval. A srácot annyira elragadta a pillanat, hogy a folyosón csókolta meg Patrit, és majdnem lebuktak Oli előtt.

 

 

 

Később Simon rátört Patrira a szobájában, a lány pedig a főnökkel beszélgetett éppen. A főnökük azt kérte tőlük, hogy dolgozzanak össze, Simon és Patri pedig a munka helyett egymással foglalkoztak. Kétségbeesetten próbálták megbeszélni, hogy mi legyen velük, Patri pedig megnyugtatta Simont, hogy őt szereti, és csak vele akar lenni, de ez a helyzet nagyon nehéz.

Simon azt kérte szerelmétől, hogy váljon el Bálinttól, és legyen csak vele, de Patri nagyon tanácstalan volt azzal kapcsolatban, hogy mit kellene tennie.

Simon és ő végül a lány irodájában estek egymásnak, a szenvedélyes csókolózásukat pedig Bálint érkezése szakította félbe. A lány egy szál melltartóban szaladt férje után, és arra kérte őt, hadd magyarázza meg a látottakat.

 

 


Bálint annyira kiakadt, hogy Boldival együtt kiviharzott Patri munkahelyéről.

Oli később a foglalkoztatóban megkérdezte Simont, hogy mi történt délután. Hamar kiderült, hogy a srác pontosan tudja, mitől akadt ki Bálint, ráadásul felvételt is készített Simon és Patri légyottjáról.

Simi és Oli veszekedését a főnök szakította félbe, aki kitöröltette Olival a felvételt, és alaposan elbeszélgetett alkalmazottjával. Elmondta, hogy átfutott az agyán az a gondolat is, hogy kirúgja, de Simont ez sem érdekelte, ugyanis csak Patrin járt az esze.

 

 

 

Este Simon hiába hívta Patrit, a lány nem vette fel a telefont. Szerelme helyett Levivel találkozott össze, aki megrángatta legjobb barátját, majd be is húzott neki egyet, amiért lefeküdt a testvérével.

Ekkor toppant be Evelin is a lépcsőházba, aki egyből testvéréhez rohant, Levi pedig szitkozódva otthagyta őket.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#patri#simon#szex#bálint#énb#csoportterápia#lebukás#viszony

Címlapról ajánljuk