Éjjel-Nappal Budapest

Lali megtudta az igazságot Nikiékről

rtl.hurtl.hu

2016. december 22. 19:50

Lali és Gábor elhatározták, hogy jobb kedvre derítik Joe-t, és Nikit is beszervezték. Lali azonban nem bírt magával, és folyton azzal csipkelődött, hogy Niki reménytelenül szerelmes Gáborba. Ráadásul Niki anyja is megjelent, így a helyzet egyre kaotikusabbá vált…

Reggel Joe még mindig teljesen magába volt roskadva Barbi miatt, ezért Lali kitalálta, hogy fel kéne vidítani a férfit, de hiába viccelődött, Joe-nak nem volt kedve nevetni. Miután a férfi otthagyta a fiút, Lali Gáborékat kezdte el cukkolni azzal, hogy Nikiék szerelmesek egymásba.

Ekkor hívta fel Nikit az anyja, azzal, hogy váratlanul meglátogatná, a lány pedig teljesen kiakadt ezen.

Amikor aztán a kedves mama meg is érkezett, nem volt valami elégedett Niki életkörülményeivel.

Úgy érezte, a lánya már nem ott tart, hogy úgy éljen mint egy kamasz lány. Ennek tetejébe Lali ismét előrukkolt azzal, hogy Gábor és Niki szerelmesek egymásba. Ezen végül Niki és az édesanyja jól össze is vesztek, mert az anya féltette a lányát, Niki pedig Lalira kezdett neheztelni az állandó piszkálódásai miatt.

 


Miután az anya-lánya páros elmentek vásárolni és végre kettesben maradtak, ismét szóba került Gábor és Lali.

Ekkor jelent meg Gabi, akivel Nikinek szintén sikerült összevesznie, mert a lány el akarta árulni Lalinak, hogy mi van kettejük között, de Gabi nem engedte, és azt mondta, hogy Laller biztosan nem bocsátana meg nekik.

 


Később Gábor megpróbált bocsánatot kérni a még mindig ideges Nikitől és elmondta neki, hogy nagyon sajnálja, hogy a lány miatta veszett össze az anyjával.

Gabi, hogy bizonyítsa, mennyire sajnálja, megcsókolta Nikit, amit meglátott Lali is, aki ezen kibukott és közölte, hogy a barátságuknak ismét vége!

#Éjjel-Nappal Budapest#niki#gábor#titok#viszony#lebukás#őszinteség#veszekedés#csalódás#énb

Címlapról ajánljuk