Éjjel-Nappal Budapest

Roland kórházba került

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 22. 21:35

Reggel mindenkit sokkolt a hír, hogy Rolandot eszméletlenül kórházba szállították. Egy kulcscsonttörést leszámítva jól van, de amnéziás lett…

Mikor Gréti megtudta, hol találták meg Rolandot, hirtelen ráébredt, hogy őt terheli a felelősség a balesetért. Roland barátai meglátogatták őt a kórházban, ahol kiderült, hogy a baleset körülményeire nem emlékszik, ahogyan az is, hogy szerencsére könnyen megúszta a dolgot. Gréti ezek hallatán otthagyta a kórtermet, ami Karolának már akkor szemet szúrt. Ezért a lány megkereste Grétát, hogy megbizonyosodjon róla, hogy barátnőjével minden rendben, Gréti azt hazudta csak a kórházi környezet zavarja, majd további hazugságokba bonyolódott a bűntudata miatt főleg mikor Karola azt mondta neki, szerinte, ha kiderül ki tette ezt a macsóval, Roland biztosan nem hagyja annyiban a dolgot.

 


Gréti az egész napot a kótyagos Roland mellett töltötte a kórházban. A fiú szobatársa el is mondta, milyen szerencsés szerinte Roland, hogy a lány így törődik vele. Mikor Tamás megjelent, leváltotta Grétát, és haza küldte a lányt, hogy pihenjen. Tamás próbálta feleleveníteni Roland emlékeit, de sajnos nem sikerült neki, a fiú nem emlékezett semmire, de abban biztos volt, hogy nem csak az alkohol miatt érte a baleset.

 


Este Karola számon kérte Grétit miért aggódik ennyire Rolandért, arra következtetett, hogy a fiú és barátnője között van valami. Így Gréta kénytelen volt bevallani, hogy valóban kavart Rolanddal, de megkérte Karolát, hogy ne mondja el senkinek.

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#gréta#kórház#baleset#viszony#amnézia#bűntudat#énb

Címlapról ajánljuk