Éden Hotel

Két kiesett játékos is visszatért az Éden Hotelbe

rtl.hurtl.hu

2024. január 22. 22:10

Az Éden Hotel játékosai az udvaron játszottak, amikor hirtelen felbukkant Balázs, majd Jázmin is, hogy keményen megmondják a véleményüket a többieknek, akiknek mozdulatlanul és szó nélkül kellett tűrniük. Később kitört a buli a luxushotelben, ahol Arni és Adri engedtek vágyaiknak, Szani ráhajtott Janira, Kendy pedig meztelenül adta át magát az élvezeteknek. Utóbbinak viszont fájdalmas vége lett…

Maya veszélybe került, mert nem tudott ellenállni Arninak


Arni gyanút fogott, hogy Maya rejteget előlük valamit, így elhatározta, hogy mindenáron kideríti a lány titkát. A srác teljesen elvarázsolta az Éden Hotel utolsó beköltözőjét, aki nem tudta visszafogni magát, majd ezért komoly árat kellett fizetnie.

Szani figyelmeztette Zsófit: Egyszer legyél okos, és tartsd a szád!


Amikor Szani megtudta, hogy Arni mit tervez Zsófival, azonnal megkereste a lányt, hogy elbeszélgessen vele.

Balázs visszatért, hogy közölje, Arni számára véget ért az Éden Hotel


A mai feladatban az Éden Hotel játékosainak táncolniuk kellett, amíg szólt a zene, majd amikor csend lett, szoborrá kellett merevedniük és mozdulatlanul várniuk, míg újra meg nem szólal a zene. Közben megérkezett egy vendég, ami sokak számára nem volt kellemes meglepetés.

Mikor megláttam Balázst, lefagytam

– vallotta be Arni, pedig ekkor még nem is sejtette, mire készül ellene az Éden Hotel kiesett játékosa.

Jázmin visszatért és beleállt Kendybe: Tahó vagy, egy örökös csicska maradsz


A kővé kővé meredős feladat során Balázs után Jázmin is megjelent a luxushotelben, hogy a egykori társai arcába mondja a véleményét.

Ne bízz meg senkiben, az összes egy retek, mindenki szembe fog köpni

– szólt először az új játékosokhoz, majd Zsófit, Fannit és Kendyt is lehordta, akiknek rezzenéstelenül kellett tűrniük a sértett lány szavait.

Arni szívfájdalma öröm Szani számára


Arni elárulta Szaninak, hogy kezd elbizonytalanodni Adrival kapcsolatban, hiszen úgy érzi, inkább ő keresi a lány figyelmét, ami miatt egyre inkább frusztráltabbá válik.

Örülök, hogy fáj a szíve. Nem tudom sajnálni, magának főzte ezt

– árulta el Szani.

Arni és Adri Szani szeme láttára engedtek a vágyaiknak


Arni számon kérte Adrit, mert a lány nem igazán keresi a társaságát. Adri mindent tagadott, és be is vallotta, hogy rendkívül erősek az érzései Arni felé, ráadásul az sem kizárt, hogy ebből akár még szerelem is lehet. Mindent megtett, hogy eloszlassa a srác kételyeit a többi játékos szeme láttára.

Szani ráhajtott Janira: Az elejétől kezdve bejössz


Arni és Adri csókja után Szani is a tettek mezejére lépett. Nyíltan rákérdezett Janinál, hogy mért nem hajt rá sosem, de a srác nem értette, hogy Szani mire akar kilyukadni. Pedig a lány a haját simogatva bókolt neki, Arniék pedig a távolból biztatták Janit, hogy csókolja már meg végre az esdeklő lányt.

Kendy meztelenül szenvedett balesetet az esti buliban


A parti hevében Kendy hirtelen gondolt egyet, ledobta a ruháit, és meztelenül rohant körbe az Éden Hotel kertjében. A medencéhez érve azonban hirtelen jött az éles fájdalom…
 


Az Éden Hotel teljes évada már elérhető az RTL+ felületén!

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#jázmin#Balázs#visszatérés#beszólás#buli#arni#adri#csók#szani#jani#flört#kendy#baleset#norbi#fanni#maya#összefoglaló#34. rész#zene

Címlapról ajánljuk