Éden Hotel

Szani titokban végighallgatta Arni és Jázmin randiját, majd próbára tette a srácot

rtl.hurtl.hu

2023. december 21. 22:56

Az Éden Hotel új beköltözője, Jázmin teljesen kikészítette a játékosokat, majd randira hívta Arnit. Arra azonban egyikük sem gondolt, hogy Szani – tőlük mindössze néhány méterre – szemmel tartja az együttlétük minden egyes pillanatát. Később Szani kifaggatta Arnit, és bár úgy tűnt, szent a béke közöttük, a páros elkezdett egymás ellen szövetkezni.

Szani beleáll Csengébe, de Balázs a védelmére kel


Az Éden Hotel játékosai a jakuzziban eresztették ki a gőzt, amikor Szani és Arni a kettejük kapcsolatáról kezdtek vitatkozni.

Olyan, mintha felsőbbrendű lennél 

– esett neki Arni Szaninak, majd hirtelen Csenge is megszólalt, hogy megvédje a srácot, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy Szani egyből nekiesik. Balázs kelt a barátnője védelmére, és fenyegetve intette csendre Szanit.

Zsófi reménykedik, hogy Arni lesz a párja, de a srácnak egyelőre ő csak tartalék


Zsófi szerint sokszor bebizonyosodott már az Éden Hotelben, hogy Arni a legmegbízhatóbb játékos, ezért mindenáron egy párt szeretne alkotni a sráccal. Arni viszont nem győzte kérlelni a lányt, hogy most ne legyen szingli, hiszen a következő párválasztó ceremónián úgyis beállhat majd mögé. Később derült csak ki, hogy Arni mindössze B-opciónak tartja Zsófit, és jelenleg meg sem fordul a fejében, hogy összeálljon vele.

„Rohadt flegmának tűnt, ez gatya!” – Jázmin kiverte az Éden Hotel játékosainál


Miután Jázmin beköltözött az Éden Hotelbe, a többiek faggatni kezdték az életéről, ám már az első szavai után egyértelmű volt, hogy nem igazán lopta be magát a többiek szívébe. 

Egy tizenkilenc éves kislány, aki megpróbálja eljátszani a nagylányt

– vélekedett Balázs.

Szani titokban hallgatta végig Arni és Jázmin randiját


Szani majdnem kiugrott a bőréből, amikor megtudta, hogy végignézheti Arni és Jázmin randiját. „Eszméletlen izgatott voltam – lelkendezett, de gyorsan a realitás talaján találta magát, amikor meghallotta Arni szavait és Jázmin beszélgetését.

Jázmin és Arni flörtölve randiztak: Te nagyon szemtelen vagy!


Jázmint elárulta Arninak a randijukon, hogy könnyen szerelembe esik, ami sokszor a vesztét okozza. Rendkívül fontos neki a külső, de ha valaki szemtelen, biztosan elküldi messzire.

Arni megtudta, hogy Szani kémkedett utána


Amikor Arni visszaért a Jázminnal való randijáról, Szani egyből kifaggatta a srácot, hiszen kíváncsi volt, mennyire bízhat benne. Mikor Arni mindent bevallott, Szani elárulta neki, hogy ő maga is fül-és szemtanúja volt a randinak.

Kicsit ijesztő érzés, hogy sunyiban néznek minket

– mondta a srác, ennek ellenére kimondottan örült annak, hogy a szavai alá voltak támasztva.

Arni és Szani egymás ellen szövetkeztek


Szani rádöbbent arra, hogy megingott a bizalma Arni iránt, ezért elárulta Kendynek, hogy arra készül, hogy mögé áll majd be a következő párválasztó ceremónián. Eközben Arni is megkörnyékezte az Éden Hotel új beköltözőjét, Jázmint:

Ha engem választasz, én százszázalékosan beleteszem, mert tökre csíplek.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#szani#titok#hallgatózás#arni#jázmin#randi#őszinteség#bizalom#szövetség#összefoglaló#kendy#nelli#csenge#Balázs#norbi#fanni#dávid#zsófi

Címlapról ajánljuk