Éden Hotel

Összetört szívek az Éden Hotelben: Szani kikosarazta Viktort, Fanni válasza pedig meglepte Kendyt

rtl.hurtl.hu

2023. december 6. 22:40

Amikor az esti buliban Szani elárulta Zsófinak, hogy a következő párválasztáson Arni mögé állna be, Zsófi úgy érezte, barátnője hátba támadta őt, és „gusztustalannak” minősítette a viselkedését. Szani később Viktornak is kitárulkozott, aki padlót fogott a lány szavai hallatán. Fanni és Kendy viszont közelebb kerültek egymáshoz az éjszaka, majd Tomi jóvoltából egy randira is elmentek, ahol Fanni kíméletlenül őszinte volt a lelkes sráccal.

Arni Éminek: Te vagy nekem az első számú nő, nagyon szeretlek


Amikor Émi elárulta Arninak, hogy a következő párválasztói ceremónián Norbi helyett inkább Viktor mögé állna, a srác érzelmes vallomással próbálta meggyőzni a lányt, hogy az ő terve szerint döntsön majd.

Émi szerint ő és Norbi „nincsenek egy agyban”


Norbi egyáltalán nem nézte jó szemmel, ahogy Émi Arni felé közeledett az esti buliban, és szóvá is tette felháborodását a lánynak. Émi ekkor annyira felbosszantotta magát, hogy nekiesett a srácnak:

Arninak én vagyok az A, a B és a C opciója is.
 

„Undorító!” – Zsófi kiborult, miután Szani hátba támadta


Amikor Szani elmondta Zsófinak, hogy a következő párválasztásnál Arni mögé állna be, Zsófinál azonnal elpattant a cérna.

Meg sem várta, hogy egy nyugodt éjszakám legyen Arnival

– dühöngött Zsófi, aki úgy érzi, a barátságuk ellenére Szani kegyetlenül hátba támadta, ráadásul úgy, hogy a korábbi ceremónián kiállt a lány mellett.

Sejtettem, hogy ez lesz, nem is vártam megértést, teljesen megértem a reakcióját

– mondta Szani.

Fanni nem tudott ellenállni Kendynek éjszaka


Fanni reggel bevallotta Lovinak, hogy éjszaka nem bírt ellenállni Kendynek., de Lovi egy kicsit sem lett féltékeny, hiszen teljesen át tudja érezni Kendy lelki – és még inkább fizikai – állapotát…

Szani megforgatta a kést Viktor szívében


Viktor egyenes választ szeretett volna kapni, hogy mi van pontosan Szani és Arni között, ezért kérdőre vonta a lányt.

Próbáltam mélyen elnyomni az érzéseimet

– vallotta Szani, aki a szinglik éjszakáján egyszerűen képtelen volt kontrollálni magát, és rádöbbent, hogy a luxushotelben neki – minden kétséget kizáróan – Arnira van szüksége. Arni némán hallgatta a páros beszélgetését, és bár szívesen beleállt volna a vitába, úgy érzi, nem az ő feladata lefutni ezeket a köröket Szani és Viktor között.

„Mindenki meg tudta mutatni a kapcsolatát hálószobán belül” – a játékosok egymás testén vezették le az érzelmeiket


Az Éden Hotel játékosai egymás testét használták arra, hogy megmutassák gondolataikat és érzelmeiket. Kendy mellkasára egy szivárvány került, ami Fanni bohókás természetét jelképezte, Lovi pedig egy tűsarkú cipővel szimbolizálta Csenge „picsáskodását”. Szani villámcsapásokkal és hullámokkal tükrözte a fájdalmát Arni testén, amit Zsófi kétkedve méregetett.

Egy színjáték volt

– vélekedett a lány Szani bemutatója után.

„Nagyon rossz ízű” – Kendy arcon spriccelte Fannit


Fanni soha életében nem készült el ilyen gyorsan egy randira, és megtett mindent, hogy jó benyomást keltsen Kendyben. Az óceánparti randijukon balatoni „szexlakásáról” mesélt a srácnak, majd habot fújtak egymásra.

Próbáltam úgy Fannira fújni a habos dolgot, ahol látszik a cici

– vigyorgott Kendy, ám később komolyra fordultak a dolgok kettejük között.

„Nem tudom, hogy itt akarok-e maradni” – Zsófi feladja a játékot?


Zsófi kiöntötte a lelkét Lovinak, és elárulta, úgy érzi, Szani csak bábként használta, hogy elérje a célját.

Nem bírom idegileg

– akadt ki a srácnak, aki úgy érzi, ő az egyetlen lehetősége Zsófinak.

#Éden Hotel#RTL+#éden hotel összefoglaló#összetört#szív#csalódás#fájdalom#érzelem#szani#viktor#fanni#kendy#összefoglaló#11. rész

Címlapról ajánljuk