CinemaKlub

Mit nézünk ma? - Hétfő (04.13.)

rtl.hurtl.hu

2020. április 13. 0:05

Boldog nyuszit mindenkinek! Ma estére, sőt már délutánra rengeteg ajándékkal készülünk nektek! Most megmutatjuk őket!

Egy bogár élete
 


Hangyasziget minden parányi lakója keményen dolgozik a megélhetésért. Életüket azonban megkeseríti a rendszeresen visszatérő sáskahad, amely az agyafúrt Szökken vezetésével védelmi pénzt szed tőlük. Évről évre elszedik a hangyák télire összegyűjtött eleségének egy részét, így a boly épphogy csak kihúzza tavaszig. Fürge, a kis feltaláló kifejleszt egy gépezetet, amivel felgyorsul a munka, ám ehelyett az összes élelmet elveszítik. Atta hercegnő a nyár végéig kap haladékot a sáskáktól. Fürge bogárvárosba megy, hogy segítő csapatot toborozzon. Harcos bogarak helyett azonban munkanélküli artistákba botlik, akik közönség reményében örömmel játsszák el a hősök szerepét.

Mikor? RTL Klub 16:00

 

Bosszúállók: Végtelen háború
 


Thanos minden idők legnagyobb fenyegetését jelenti az univerzumra. Arra készül, hogy a végtelen kövek segítségével a felére csökkenti az élők számát. Benner megszökik, és értesíti a Bosszúállókat a veszélyrôl. Stark (Robert Downey Jr.) összehívja a csapatot, míg Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) az Időkővel a megoldást keresi. Gamora (Zoe Saldana) és a Galaxis őrzői rátalálnak Thorra (Chris Hemsworth) Asgard maradványai közt. Hamarosan megértik, hogy egyetlen esélyük, ha összefognak és megakadályozzák, hogy Thanos megszerezze mind a hat végtelen követ.

Mikor? RTL Klub 19:15

 

Jupiter felemelkedése
 


Jupiter Jones (Mila Kunis) születésekor a jelek az mutatják, hogy kivételes jövő áll előtte. Úgy tűnik, ez a jövő nem akar megérkezni, hiába álmodozik, csupán vécéket takaríthat. Ám váratlanul megjelenik Caine (Channing Tatum), és minden megváltozik. A genetikailag átalakított exszuperkatona azért jött a Földre, hogy magával vigye Jupitert, akinek genetikus kódja földönkívüli örökséget rejt. A jóslat igaz és talán valóra is válik. Feltéve, hogy a kiválasztottak képesek a világ kibillent egyensúlyát helyreállítani.

Mikor? RTL Klub 21:55

 

Szerelem és más drogok
 


Jamie (Jake Gyllenhaal) sármos pasi, szinte ellenállhatatlan a nők körében. Egy nap azonban találkozik Maggie-vel (Anne Hathaway), aki más, mint az addigi könnyű kalandjai. Meghódíthatatlan szabad szellem, aki nem engedi, hogy bárki vagy bármi az útjába álljon. A páros vad, szenvedélyes, és kiszámíthatatlan viszonyba kerül egymással. Jamie, aki képtelen bármiféle elkötelezettségre, kisebb válságba kerül, mikor kapcsolatuk komolyra kezd fordulni. Maggie is mindjobban vonzódik hozzá, bármennyire is küzd az érzései ellen.

Mikor? RTLII 20:40

 

Oscar
 


Angelo Provolone(Sylvester Stallone) ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole (Tim Curry), aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik.

Mikor? Film+ 20:50

 

Ha kíváncsiak vagytok, miket nézhettek még ma az RTL csatornáin, akkor kattintsatok IDE, ahol a műsorújságunkból mindent megtudhattok!

#CinemaKlub#mit nézünk ma#Filmek#ajánló#bosszúállók#szerelem és más drogok#jupiter felemelkedése#oscar

Címlapról ajánljuk