CinemaKlub

Ma este Csillagok között járunk - Tartsatok velünk!

rtl.hurtl.hu

2018. április 15. 10:00

Már tűkön ülünk, hogy láthassuk Christopher Nolan Oscar-díjas alkotását, de addig is összeszedtük nektek a kedvenc filmjeinket a rendezőtől. Nézzétek!

Bizony nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen cseppet sem volt egyszerű dolgunk, de hosszas morfondírozás után meghoztuk végső döntésünket. Íme a TOP3 Nolan film!

1. Sötét lovag

Természetesen bármelyik epizódot megemlíthetnénk a trilógiából, de ha választanunk kell, egyértelműen a második rész a favorit. Nolan egy az egyben visszaadja a képregény sötét hangulatát, és természetesen ne feledkezzünk meg a Jokert alakító Heath Ledger-ről sem, akinek játékától a mai napig feláll a szőr a hátunkon. Sőt, az alkotás azon kevesek képregényfilmjei közé tartozik, amit a Filmakadémia is elismert: összesen 8 Oscar-díjra jelölték, Heath Ledger pedig meg is kapta érte a posztumusz díjat!

2. Dunkirk

A tavalyi alkotás az egyik legnagyobb esélyesként indult az Oscaron, ami nem is véletlen, hiszen a gigászi képek, a meghökkentő látvány és a sodró lendület egy csapásra beszippantja a nézőt. Hans Zimmer zenéje pedig ismételten zseniális! Ráadásul a tudat, hogy a filmet a valódi dunkirk-i tengerparton forgatták, csak még inkább fokozza a feszültséget. Apropó, láttátok már az Oscar-díjas film némafilmes verzióját?

3. Eredet

Hatalmas port kavart anno az álmokkal játszadozó mozi, ráadásul olyan világhírű színészek kaptak szerepet benne, mint Leonardo DiCaprio, Tom Hardy vagy Ellen Page. A film látványvilágát talán sosem fogjuk elfelejteni, de nem is szándékozzuk: az Eredet egy tökéletes mestermű!

3.+1 Csillagok között

Ma este 18.55-kor érdemes lesz az RTL Klubra kapcsolnotok, hiszen érkezik a rendező egyik legnagyszerűbb alkotása, ami bizony a Legjobb vizuális effekt Oscar szobrocskáját is bezsebelte!

#CinemaKlub#christopher nolan#top3#film#a sötét lovag#dunkirk#eredet#csillagok között

Címlapról ajánljuk