CinemaKlub

Kijött a legújabb Harry Potter-film előzetese!

rtl.hurtl.hu

2018. március 13. 16:54

A Legendás állatok és megfigyelésük 2 idén novemberben érkezik a mozikba, és végre a fotók után most egy trailerben is bepillanthatunk az újabb kalandba. Előre figyelmeztetünk minden rajongót: egy-két kép láttán megdobban majd a szívetek.

A 2016-ban útjára indított franchise első része ugyan nem tudott felérni a nagy elődhöz, de ezt egyáltalán nem vethetjük a készítők szemére, hiszen egy ekkora gyerekkori kincset már nem igazán lehet űberelni. Viszont! Nem egy izgalmas karaktert ismerhettünk meg – gondolunk itt kiemelten Kowalskira és Queeniere – az első felvonásban, és természetesen a különleges – és legendás – lényeket is a szívünkbe zártuk.

A második fejezet azonban már egy sokkal nagyobb szeletet vághat ki magának a mágikus világból, hiszen ebben már a híres-neves Albus Dumbledore is színre lép, akit ráadásul Jude Law kelt majd életre. Látva az első felvételeket, végre elismerhetjük: a színész kifejezetten jó választás volt erre a szerepre, hiszen nemcsak a hanghordozása, és a stílusa, de még az a tipikus Dumbledore-tekintet is ott bujkál a játékában.

 


Persze, mellette megkapjuk Johnny Depp őrült kinézetű Grindewaldját is, sőt a sokat emlegetett Leta Lestrange (Zoé Kravitz) is megjelenik már a folytatásban.

Ami viszont komolyan jó előjelnek számít, hogy Dumbledore igazán nagy szerepet kaphat ebben a részben, az előzetest is ő uralja a leginkább, na meg persze az elején megjelenő Roxfort látványa…

A nemrég kiadott kedvcsináló mellé persze kaptunk egy friss és ropogós posztert is, ami még inkább megerősíti az előbbi teóriánkat:

Nagyon sok minden miatt lehetnek izgatottak az igazi Potter-rajongók, hiszen egyelőre úgy tűnik, tényleg egy jó kis hangulatos mozit kaphatunk idén ősszel.

De nem is húzzuk tovább az időt, talárokat és varázsló süvegeket fel és kezdődhet a varázslat:

#CinemaKlub#előzetes#harry potter#legendás állatok és megfigyelésük 2#Albus Dumbledore#jude law#johnny depp#eddie redmayne

Címlapról ajánljuk