Műsorújság
RTL Most

Dumbledore mégsem lesz meleg?

Mint ahogy az lenni szokott, a kasszasikernek ígérkező filmekkel kapcsolatban szépen lassan csepegtetnek nekünk apró infókat. Ez a Legendás állatok és megfigyelésük második részével sincs másképpen. Ezúttal a Roxfort igazgatójáról tudtunk meg valamit…

Néhány hete egy csomó új fotót kaptunk a második epizódból, amitől a szánk is tátva maradt, most pedig Dumbledore karakteréről tudtunk meg újdonságot. Az írónő évekkel ezelőtt rántotta le a leplet a híres-neves mágus másságáról, nem mellesleg azt is nyilvánosságra hozta, hogy a Johny Depp által megformált Grindelwalddal volt viszonya.

Ennek ellenére azonban kiderült, hogy az igazgató homoszexualitása nem jelenik meg a közelgő alkotásban.  David Yates a következőt nyilatkozta:

„Nem lesz magától értetődő a dolog, pláne úgy, hogy a rajongók már amúgy is tisztában vannak vele. A két fiatal varázsló anno szerelembe esett egymás ideológiájával és világnézetével, és nem mellesleg egymással is. Nem lesz coming out, viszont aki a dolgok mögé tud látni, észre fogja venni az egyértelmű jeleket.”
 

Valószínűleg az állhat a dolog mögött, hogy bár felnőtt egy generáció a HP-filmek kezdete óta, a franchise-nak a mai napig is rengeteg gyerekrajongója van. Bár feltehetjük a kérdést: valóban tabuként kell ezt kezelni a gyerkőcök körében?

Szerintetek?

Legnézettebb videók