Műsorújság
RTL Most

Lesd meg te is a legfrissebb képeket a Legendás lények második részéből!

A Harry Potter-fanfilm már napvilágot látott, de ne feledkezzünk meg a várva-várt Legendás állatok és megfigyelésük második részéről sem, amihez most új fotókat hozott nyilvánosságra a Warner Bros.

2016-ban sok milliárd rajongó szíve dobbant meg, mikor a mozikba került a Harry Potter spin-off, és mind a fogadtatás, mind a 814 millió (!) dolláros mozibevétel is azt igazolta, hogy bizony érdemes belevágni a folytatásba. Sőt, J.K. Rowling azt is elárulta, hogy nem trilógiát tervez, hanem összesen öt epizódhoz ír forgatókönyvet.

Göthe Salmander tehát ismét harcba száll a varázslatos lényekkel, és ezúttal New York helyett Párizsba viszi majd az útja. Annyit tudunk ezidáig, hogy bár az első rész végén sikeresen elfogta Grindelwald-ot, a sötét mágusnak mégis sikerül megszöknie a varázslóbörtönből, majd híveket kezd el toborozni a gonosz terveihez. További infók sajnos nincsenek a birtokunkban, de már ez is éppen elegendő egy izgalmas folytatáshoz.

Na de lássuk azokat a képeket!

Eddie Redmayne ismét Salmander bőrébe bújik:

 

És ahogy azt említettük, a francia főváros lesz az úticélja:

 

Jacob Kowalski pedig újra a varázslóval tart:

 

Sőt, Tina sem hagyja cserben Salmendert:

 

Ráadásul egy csapatképet is kaptunk:

 


Egyébként a varázsvilág egyik legfontosabb eseményére is sor kerül majd az egyik következő részben. Ez pedig nem más, mint Albus Dumbledore és Gellert Grindelwald 1945-ös párbaja. Mint azt tudjuk jól, Grindelwald szerepét már Johnny Depp kapta meg, de a fiatal Dumbledore-t alakító színész kiléte sokáig rejtély maradt.

Christian Bale és Benedict Cumberbatch nevei is felmerültek, de végül Jude Law kapta meg a megtisztelő lehetőséget! Íme a bizonyíték:

 


A második részt ismét David Yates rendezi, és már az is biztos, hogy 2018. november 16-án kerül majd a mozikba!

Legnézettebb videók