CinemaKlub

Ez lesz Tom Hardy következő filmje!

rtl.hurtl.hu

2018. március 8. 11:04

Még mozikba sem került a Venom, de már most tudjuk, mi lesz Hardy következő projektje!

Tom Hardy korunk egyik legtehetségesebb színésze: legyen szó életrajzi filmekről, képregény-feldolgozásokról, vagy egy olyan alkotásról, ami végig egy kocsiban játszódik - Hardy megoldja a dolgot. Legutóbbi filmje a Venom, amit októberben csodálhatunk meg a mozikban, most pedig az is kiderült, kinek a bőrébe bújik legközelebb!


Ahogy a feliratból is látható, Hardy a híres maffiafőnök, Al Capone megformálója lesz a Fonzo című filmben, melynek egyelőre nincs premierdátuma. Hardy nem ma kezdte a rosszfiú-ipart: a Legendában egy bűnöző ikerpárt alakított, a Fékezhetetlenben a szeszcsempész Forrest Bondurant bőrébe bújt, a Bronsonban pedig "Anglia legbrutálisabb rabjaként" csodálhattuk meg. És akkor a Batmanről és Venomról még nem is beszéltünk!

A történet a 47 éves Al Capone-ról szól majd, aki lassan 10 éve ül börtönben, amikor is kezd úrrá lenni rajta az elmebaj, és jelene összemosódik erőszakos múltjával. Caponéról annyit érdemes tudni, hogy Chicago leghatalmasabb gengsztere volt, ő fektette le a mai szervezett bűnözés alapjait. Ennek ellenére nem gyilkosságért, vagy megvesztegetésért, esetleg csempészésért kapták el, hanem adócsalásért...

Pont erről szól az Aki legyőzte Al Caponét című film, Kevin Costnerrel, Sean Connery-vel és Robert De Niróval a főbb szerepekben, amit mindenkinek bátran ajánlunk megtekintésre - egy igazi klasszikusról van szó.

Izgalmasnak ígérkezik a projekt, akad azonban egy apró probléma: az író-rendező Josh Trank lesz, Az erő krónikája készítője, amivel még nem is lenne baj, de az ő nevéhez fűződik a 2015-ös A Fantasztikus Négyes is, amit minden idők egyik legrosszabb szuperhősfilmjeként tartanak számon... Reméljük a legjobbakat!

Forrás: ScreenRant
#CinemaKlub#tom hardy#maffia#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk