CinemaKlub

Dráma az afterparty-n: elloptak egy Oscart!

rtl.hurtl.hu

2018. március 6. 10:30

Az Oscar-gála ugyan unalmas volt, de az afterparty-val már más a helyzet!

Hétfő hajnalban megtartották az Oscar-gálát, ahol A víz érintése több díjat is bezsebelt, köztük a legjobb filmnek járó szobrocskát, pedig ha őszinték akarunk lenni magunkkal, azt a Három óriásplakát Ebbing határában érdemelte volna.

Szerencsére a megható film így sem maradt ki Oscar nélkül: Frances McDormand megkapta a legjobb női főszereplőnek, Sam Rockwell pedig a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat. A különös eset pont előbbivel esett meg...

Történt ugyanis, hogy a hivatalos Oscar afterparty-n egy Terry Bryant nevű jóember kezei közé kaparintotta McDormand szobrocskáját, és miután Facebook live-ozott egyet vele, meg akart lépni a zsákmánnyal.

Szerencsére az esemény egyik fotósa megállította, és visszaszerezte tőle a díjat, ami épségben visszakerült jogos tulajdonosához. McDormand volt oly jó, és azt mondta a biztonságiaknak, engedjék el a tettest, ám a Los Angeles-i rendőrség már nem volt ilyen elnéző, és  később letartóztatták Terry-t, akinek nem ez az első lopási ügye...

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Addig is gyönyörködjetek Jennifer Lawrence-ben, aki nem zavartatta magát a gálán, vagy nézzétek meg az átadó legjobb pillanatait, esetleg a vörös szőnyeg nyolc legszebb ruháját!

Forrás: Variety
#CinemaKlub#oscar#oscar 2018#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk